Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

European Zhineng Qigong AB

Vi finns i monter B15:40

Vår skola, European Zhineng Qigong, introducerade Zhineng Qigong till Skandinavien tidigt under 90-talet. Qigong är en urgammal kinesisk självträningskonst för att träna kropp, själ, och qi. Zhineng Qigong är samlingsnamnet på de Qigongövningar som vi huvudsakligen lär ut idag. Zhineng Qigong är idag inkluderat i Kinas officiella nationella läroplan för högre utbildning inom traditionell kinesisk medicin.
 
Vi har gjort flera forskningsprojekt om effekterna av att träna Zhineng Qigong. Bland annat har vi i samarbete med Astma- och Allergiföreningen i Sverige och Karolinska Institutet genomfört objektiva medicinska tester som har visat på ett statistiskt signifikant positivt resultat för deltagarna i träningsprojektet.

Nybörjare som vill börja träna med oss rekommenderas att först delta i en grundkurs, där man får lära sig själva övningen, antingen Lyft Upp Qi (mjukare och lättare övning) eller Shenxin Qigong (någorlunda kraftfullare). Missa inte vår mässrabatt på 500 kr för dessa två grundkurser gällande fram till den 31 maj 2018. Kom förbi vår monter B15:40 och skriv upp dig på rabattlistan för att få mässrabatterna (totalt värde 1 200 kr).

Läs mer på vår hemsida.
zhinengqigong.eu

Välkommen!
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Kropp & Själ
  • Träning & Aktiv hälsa

Bilder

Filmer

Mässerbjudande

  • Länk till produkten
  • Länk till produkten
  • Länk till produkten

Kontakter

European Zhineng Qigong AB

Gripsholmsvägen 28 12535  Älvsjö Sverige