produkter och tjänster

Vi hjälper dig med allt du behöver för en lyckad mässa!

Nej, nu överdrev vi lite. Din produkt och dina medarbetare är förstås det viktigaste för att ert mässdeltagande ska bli framgångsrikt. Men allt annat som behövs kan du hyra eller köpa av oss på Stockholmsmässan. Du hittar allt från mattor och möbler till växter, belysning och vepor hos oss. En specialdesignad monter? Det ordnar vi. Snittar och bubbel i montern? Inga problem. Fler värdinnor som tar emot? Hyr dem av oss. Hos oss på Stockholmsmässan hittar du allt från möbler, växter, belysning och vepor till färdiga monterlösningar. Enklaste sättet att beställa är genom vår webbshop, men du är alltid välkommen att kontakta Eventservice om du behöver någon att bolla dina tankar med. Vi har lång erfarenhet av vad som fungerar bäst, och massor av idéer om du vill prova något nytt. Du hittar allt i vår katalog Eventservice – Våra produkter och tjänster eller i vår webbshop.

Stockholmsmässans webbshop

Kom ihåg att beställa i tid

För att få bästa möjliga service från oss på Stockholmsmässan, och för att få de produkter och tjänster du önskar, är det viktigt att du beställer i tid. Kvaliteten i leveransen blir högre och dessutom spar du pengar. Beställ senast tre veckor innan officiell inflytt då erbjuds du det lägsta priset på byggnation och monterutrustning. Därefter sker ett påslag på priset med 30% fram till officiell inflytt. Beställer du under officiell inflytt eller under pågående event är påslaget 50%.

Sista beställningsdatum för att erhålla lägsta pris finner du här!

Påslaget gäller alla prissatta produkter i vår Webbshop och i Eventservicekatalogen.
Växter, trådlös internetanslutning, parkeringskort, utställningsförsäkring samt montercatering har däremot samma pris oavsett beställningsdatum. 

Har du frågor kontakta gärna Eventservice på tel. 08-749 44 44 eller email eventservice@stockholmsmassan.se

 

Viktig information

Beställ inbjudningskort »

Beställ utställarkort »

Publiceringsverktyget »

 

Kontakta Eventservice »

brev

Webbshop »

Boka monter »

IN- OCH UTFLYTTNINGSTIDER
Inflyttning 4-5 november:
Tisdag kl. 07.00-20.00
Onsdag kl. 07.00-16.00 (i egen monter till kl. 22.00)

Utflyttning 9-10 november:
Söndag kl. 18.00-24.00
Måndag kl. 07.00-16.00

In- och utflyttnigsanvisningar

Nordens största livsstilsmässa inom hälsa Allt för Hälsan är den årlig mötes- och marknadsplats där 30000 personer, både inbitna och nyblivna anhängare av en hälsosam livsstil, får full överblick över allt som är värt att veta och uppleva inom friskvård och egenvård.

Hashtag: #AlltForHalsan