Katrin Zytomierska

Träffa utställare!

Rätt målgrupp, ökad försäljning & träffa besökare. Det finns många goda anledningar till att ställa ut på Allt för Hälsan! Läs om Katrin Zytomierska, vd för Clean Eating, Carina Swartz, vd för Rosenserien och Johanna, projektledare på Kurera om varför de ställer ut på Allt för Hälsan 2017.

 

Katrin ZytomierskaKatrin Zytomierska, vd Clean Eating

Varför ställer ni ut på Allt för Hälsan?

–       För att visa upp och marknadsföra våra produkter. Det finns ganska få bra sammanhang att synas i när det gäller hälsoprodukter, men det här är ett bra sammanhang. Det vet vi av egen erfarenhet.

 

Vad kan besökarna förvänta sig av er monter?

–       Vi kommer att visa upp alla våra produkter, alla socker- och glutenfria, och man kan provsmaka på allt. Exempelvis på vår brödmix som vi bakar upp och serverar med olika goda pålägg. Det är ett proteinbröd, perfekt för alla som vill leva ett sunt och aktivt liv, och såklart extra bra för dem som tränar och vill bygga muskler.

 

Vad ser du personligen fram emot på Allt för Hälsan?

–       Först och främst är det förstås att få presentera våra produkter och att öppna ögonen på folk och visa att det är lättare att leva hälsosamt än vad folk tror. Men jag som har hälsa som största intresse, så att jag kan leva ett långt och friskt liv, ser såklart även fram emot att ta del av alla nya trender på hälsoområdet. Exempelvis om det har kommit någon ny bra och nyttig snabbmat utan onödiga tillsatser.

 

 

Carina Swartz

Carina Swartz, vd Rosenserien

Varför är ni med på Allt för Hälsa?

–       För att träffa vår målgrupp, både återförsäljare och våra väldigt hälsomedvetna kunder. Det är de personliga mötena som lockar.

 

Vad händer i er monter under mässan?

–       Vi kommer att lansera en helt ny produkt, Body Butter Shaping, som är en ekologisk shapingprodukt som tajtar till kroppen lite, och något många frågat efter. Dessutom kommer Tony Irving att prata på vår scen ett par gånger; vi har ju tagit fram en ekologisk herrserie i samarbete med honom.

 

Vad ser du mest fram emot på Allt för Hälsan?

–       Eftersom vi har två produkter som är nominerade till Swedish Health Awards som äger rum under mässan, både vår deodorant och vår Rose Cream Anti Wrinkle, så ser jag mest fram emot det och hoppas vi vinner!

 


Johanna Gustafsson
Johanna Gustafsson, projektledare för hälsotidningen Kurera, håller i flera arrangemang under Allt för hälsan.

     Jag har både planerat aktiviteterna i vår monter och dem för Swedish Health Awards, den gala som kickar igång hela mässhelgen, och som Kurera är med och arrangerar.

Varför är ni med på Allt för Hälsan?

     För oss handlar det mycket om att möta våra läsare, både dem vi redan har och framtida läsare. Kurera passar väldigt bra in på Allt för hälsan då vi har en samsyn med besökarna vad gäller hälsa i vardagen; att man kan förebygga många sjukdomar och krämpor genom att ta hand om sig och att göra enkla förändringar i sin livsstil.

Vad händer i er monter under mässan?

     Vi kommer att ha en stor monter med en scen där vi kommer att ha fokus på föreläsningar i vitt skilda ämnen. Exempelvis supermat för huden, hur nypon kan hjälpa mot ledbesvär, chokladprovning, och så gästas vi av artisten Karl Dyall som berättar om sin väg tillbaka efter en ryggskada. 

Vad ser du mest fram emot på Allt för Hälsan?

     Att träffa mässbesökare och läsare. Jag ser också fram emot att se mässans förändring jämfört med tidigare år eftersom den är både större och bättre i år. Det blir fler utställare som satsar mer. Spännande!