Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Svenska Tragerföreningen

Vi finns i monter B14:21

TRAGER® Approach – rörelse, beröring, avspänning

Intresset är stort och många är nyfikna på TRAGER® Approach. Passa på att prova detta behagliga sätt att släppa spänningar och stress genom rörelse och beröring med mjuka, vaggande och rytmiska rörelser. Svenska Tragerföreningen ger prova-på-sessioner under samtliga mässdagar.

VARFÖR TRAGER®?
Med TRAGER kan du förbättra din rörelseförmåga, andning, kroppshållning, balans och mentala närvaro. TRAGER kan ge effektiv lindring vid smärta, spänning och stelhet i till exempel rygg, nacke, axlar, käke – men passar även dig som önskar få ny energi och en rogivande stund av djup avslappning och återhämtning.

TRAGER består av en session på ett behandlingsbord och enkla rörelseövningar som kallas Mentastics®. Du får ett verktyg att i vardagen röra dig mjukare och mer avspänt och lär dig att återupptäcka din kropps naturliga rörelsemönster. TRAGER är en väg att genom livet bibehålla och utveckla det fria, lätta och mjuka i kropp och själ. Det kan också vara en inspirerande väg till personlig utveckling och självinsikt.

Forskning visar att de mjuka rörelserna i TRAGER även kan ha positiva effekter på neurologiska sjukdomar som till exempel Parkinsons sjukdom.

"TRAGER IS A WAY TO AGELESSNESS”
är ett citat från upphovsmannen med.dr. Milton Trager (1908-1997, USA). Han ägnade sitt liv åt att utforska hur beröring med mjuka rörelser påverkar kroppen och nervsystemet.

PROVA TRAGER 20 MINUTER
Svenska Tragerföreningen ger 20 minuters prova-på-sessioner med TRAGER under Allt för Hälsan 2017. Pris 100:-. Bokningslista finns i vår monter B14:21. Bland våra besökare som provar TRAGER lottar vi även ut en gratis TRAGER-session.

FÖREDRAG OM TRAGER
* "Vad är TRAGER® Approach?" Lördag 11/11 kl 10.30-11.00 med Jan Fogel, internationell Tragerinstruktör, www.studiofogel.se. Plats: Inspirationsscenen, B14:31.

Välkommen!

Svenska Tragerföreningen
www.trager.se
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Behandling & Relax
 • Kropp & Själ

Bilder

 • TRAGER - nackvaggning. Varsamma vaggningar hjälper din spända nacke att bli mjuk och rörlig igen.

 • TRAGER - benvaggning. Benen vaggas mjukt och
  snart känns de både längre,
  lättare och mer livfulla.

 • TRAGER - höftrörelse. Rörelsen "Round-the-clock" öppnar upp höftpartiet och sträcker ut ryggraden.

 • TRAGER - ryggrörelse. Mjuka, vaggande rörelser
  tillåter kroppen att slappna av
  och gradvis släpper det gamla
  spänningsmönstret.

 • TRAGER Mentastics - rörelseövningar.

 • TRAGER Mentastics - rörelseövningar.

 • TRAGER Mentastics - rörelseövningar.

 • Tragerlogon.

 • Träffa oss på mässan. Diplomerade Tragerterapeuter medlemmar i Svenska Tragerföreningen på kurs sommaren 2017. Längst fram Tragerinstruktör Jan Fogel. Flera av oss kan du träffa i Svenska Tragerföreningens monter under Allt för hälsanmässan. Välkommen!

Kontakter

Svenska Tragerföreningen

c/o Inspiranna, Kvarnbacksvägen 2 b 72233  Västerås Sverige