BRUNS products

Vi finns i monter B07:41

BRUNS Products är en mild och professionell hårvårdsserie utvecklad av frisörer. Med fokus på just hår - erbjuder BRUNS Products högpresterande produkter för salong och hemmabruk. Alla produkter är handtillverkade i Sverige med noggrant utvalda naturliga och ekologiska ingredienser som tillför fukt, vård och näring för både hår och hårbotten.

I serien finns idag schampo, balsam, samt en djupverkande hårmask – tre grundläggande produkter för ett friskt och hälsosamt hår. Förutom rengöring erbjuder BRUNS Products även lättandvänliga stylingprodukter som även vårdar och skyddar ditt hår. BRUNS Products är utvecklade för att passa de flesta hårtyper och längder med friska och fräscha unisex dofter. För dem som föredrar oparfymerade produkter finns även en hel serie speciellt framtagen för dem med allergi mot parfym och eteriska oljor eller har känslig hud och hårbotten.

Med en vision om en hållbar framtid är produkterna gjorda med omtanke för dig som kund, frisör och för vår gemensamma miljö. BRUNS Products är också Grön Salong certifierade – en garanti att produkterna inte innehåller skadliga eller riskfyllda ingredienser.

Alla oparfymerade produkter är certifierade av AllergyCertified.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Naturlig Skönhet

Bilder

 • Grundarna bakom BRUNS Products

  Grundarna bakom BRUNS Products. Bakom BRUNS står frisörerna Johanna och Cecilia. Deras vilja att skapa en giftfri arbetsmiljö och hårvård med endast naturliga och ekologiska ingredienser, har lett fram till en unik hårvårdsserie
  av högsta kvalitet med fantastiska resultat.
  De har vunnit ett flertal priser för sina naturliga produkter och en genomtänkt miljöfilosofi. BRUNS
  vision är att fortsätta skapa estetiskt tilltalande produkter.

 • Silver Schampo

  Silver Schampo - En banbrytande Nyhet!. BLOND SKÖNHET nr 24 är ett banbrytande silverschampo och balsam baserad på växtfärgen Kampeche.

  Genom att använda silverschampo BLOND SKÖNHET nr 24 återfår håret sin glans och fyllighet och skapar vackra kalla skiftningar. Produkten kan användas varje dag – utan att håret får en matt ton eller adderar pigment.

  Som växtfärg stärker även Kampechen slitna hår, återuppbygger hårstrået och gör det fylligt och formbart.

 • En Fuktbomb fylld med ljuvliga ingredienser

  En Fuktbomb fylld med ljuvliga ingredienser. BRUNS hårmask funger på alla hårtyper, kort eller långt och är riktigt djupverkande, fukt och näringsgivande för uttorkade, risiga och trasiga hår.
  Med sin tjocka, krämiga konsistens är den lätt att massera in i håret. Produkten leverar också mjukhet, glans och tar bort friss i håret. Hårmasken ger snabbt resultat och fungerar även för riktigt skadade hår och sönderblekta hår.

 • Alltid med oparfymerade alternativ och AllergyCertified

  Alltid med oparfymerade alternativ och AllergyCertified. I sortimententet idag har BRUNS Products schampon, balsam, stylingprodukter, deodoranter och den djupverkande hårmasken. Sammanlagt finns nu 17 olika produkter, varav hälften är doftfria systerprodukter då väldigt många idag är hud, parfym- och doftallergiker. I stort sätt hela produktserien är prisbelönt.

 • Prisvinnande Multiprodukt Balsam nr 03

  Prisvinnande Multiprodukt Balsam nr 03. Vinnare för bästa balsam i årets internationella tävling Beauty Shorlist Awards 2019! Balsam nr 03 är ett oparfymerat balsam som dessutom kan användas som shavinglotion, badlotion, makeup-remover, body-lotion....Ett fantastiskt bra alternativ för barn, gravida och för dem med känslig hud.

Filmer

Mässerbjudande

Kontakter

BRUNS products

C/o Hank's & Grace Products AB Kalkstensvägen 21 224 78  Lund Sverige