China Dragon Trading

Vi finns i monter B13:29

China dragon trading är ett handelsföretag för detaljister och grossister med inriktning på hälsoprodukter , Massage instrument samt kinesiska örter och te.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Behandling & Relax
 • Kropp & Själ
 • Yoga

Bilder

 • Harmonikällan spikmatta med Tempur

  Harmonikällan spikmatta med Tempur. Harmonikällan spikmatta med Tempur
  (En ny generation av spikmatta)
  Harmonikällan spikmatta består av 2.5cm tjockt tempurmaterial och är en formbar spikmatta som anpassar sig exakt efter din kroppsform och ger effektiv behandling på din rygg.

 • Nacksträckare

  Nacksträckare. Nacksträckaren fungerar genom att luftpumpas manuellt, sträcks nacken succesixt, vilket bidrar till att spänningar släpps och muskelknutor minskas.
  När nerver kommit i kläm av muskelknutor i nacken, kan man t.ex. få huvudvärk, yrsel och domningar i armar m.m.
  Nacksträckaren bidrar till att släppa dessa besvär.

 • HÅLLNINGSVÄST

  HÅLLNINGSVÄST. Dålig hållning är ofta orsaken till problem med nacke, axlar och bröstrygg. Dålig hållning orsakas av att axlarna faller framåt och orsakar en onormal belastning. Den felaktiga belastningen vilket ofta leder till smärta. Att medvetet utan hjälp tänka på att få bättre hållning är svårt men idag finns det effektiv hjälp för bättre hållning. Ett hållningsbandage / hållningsväst hjälper effektivt till uppnå bättre hållning och återför axlarna i ett normalt läge utan felbelastning.

 • Anti-blåljus glasögon (utan styrka)

  Anti-blåljus glasögon (utan styrka) . Glas med blåljusfilter som rekommenderas t.ex. vid användning av digital utrustning som smart phones, dataskärmar och läsplattor. Våra moderna prylar som platta dataskärmar, LED-lampor, läsplattor och mobiltelefoner innehåller mycket högre andel blått ljus än äldre glödlampor, tjock-skärmar etc. Denna strålning kan ge irriterande och trötta ögon hos vissa. Ett blåljusfilter kan ge ett skapare seende och minskar mängden energirikt blåljus som hornhinnan och näthinnan utsätts för.

 • Zonterapitofflor Med vulkanisk sten, jadesten och magneter

  Zonterapitofflor Med vulkanisk sten, jadesten och magneter. Zonterapi har praktiserats i Kina i mer än 5000 år. Enligt zonterapins lära finns alla kroppens organ och varje kroppsdel representerade av en zon i fotsulorna. När dessa zoner stimuleras bidrar det till att balansen återställs och funktioner normaliseras i respektive organ.
  Dessa Zonterapitofflor ger dig zonterapi för varje steg du tar.
  Vulkanisk sten och jadesten innehåller en mängd viktiga spårämnen och mineral för kroppen. Jadesten verkar även för lugnande i själen.
  Magneterna påverkar människans elektriska fält, får cellerna att arbeta med större kapacitet, kan bidra till ökad blodcirkulation, minskad värk, ökad prestation samt bättre nattsömn.

 • Bio värmemadrass med Ametiststenar

  Bio värmemadrass med Ametiststenar. Ger din kropp en kombinationsterapi av Infraröda vågor, ametistmineraler , negativa joner och en skön värme . Madrassen är sydd i kanaler vilka är fyllda med cirka 13 kg ametiststenarna. Temperaturinställning sker med kontrollpanel mellan 10-70 grader. Tidsinställning sker med kontrollpanel mellan 1 timme till 12 timmar. Fördelarna : Balanserar blodtryck. Ökar blodcirkulationen och cellmetabolismen. Reducerar smärta och stärker immunförsvaret. Hjälper mot sömnlöshet, depression och ångest. m.m.

 • Massagekam med laser och Infraröda vågor

  Massagekam med laser och Infraröda vågor. Ger ditt huvud/ din hårbotten en kombinationsterapi av Tens-massage, medicinsk laser och Infraröda vågor.
  Ökar blodcirkulation och ämneomsättning. Lindrar huvudvärk. Aktiverar hårsäckar. Motverkar håravfall och ökar hårutväxten. Förbättrar kvalitet till håret.
  Man kan även massera kroppen med den massagekam.

 • Magnetisk ryggsträckare

  Magnetisk ryggsträckare. En ny produkt som har funktioner av hälsovård, Yoga träning och att öka längdtillväxten för tonåring. Att bara ligga på den 15 minuter om dagen kan lindra värk i nacke, axlar, rygg och midja. Man kan även använda den som ryggstöd när man sitter. Det finns tre lägen att Justera höjden på . De magnetiska punkterna på sträckaren som trycker på akupunktur punkter under nacken , kan förbättra sömnen, lindra nackkots besvär, Eller under ryggraden kan förbättra olika ländryggs besvär

 • 3D massagerulle

  3D massagerulle.

 • Yogarulle

  Yogarulle. Yogarulle för massage,
  återhämtning, stretching
  och avslappning. Ökar
  blodcirkulationen och
  lindrar muskelvärk.

Kontakter

China Dragon Trading

Hornsgatan 59 B 118 49  Stockholm Sverige