Earthingpeople

Vi finns i monter B12:20

Earthingpeople startades i april 2011 för att sprida information om hälsofördelarna med jordning och att erbjuda produkter som möjliggör jordning inomhus. Efter att ha sålt jordningsprodukterna från Earthing i USA under 5 år har vi gått över till egen tillverkning av jordningslakan och mattor av den högsta tillgängliga kvaliteten för att höja ribban rejält.

Jordning innebär att man återställer den fysiska / elektriska kontakten med jorden vi bor på. Enklast är att gå barfota på fuktig mark eller bada i hav och sjö. I våra isolerade hus är vi inte jordade och när vi går ut har vi skor med isolerande gummisulor. Därför har vi skapat jordningslakan med ledande silvertråd som kopplas till jord via en jordstav eller en jordklämma på ett vattenrör. På så vis kan man vara jordad inomhus varje natt och få alla de oräkneliga hälsovinsterna det innebär. Jordningsmattor, jordningsdynor och andra produkter är också tillgängliga.

Kortfattat så släcker jordning kronisk låggradig inflammation i kroppen, samma typ av inflammation som är orsak till de 80+ autoimmuna sjukdomarna, kronisk värk och stelhet samt många andra hälsorelaterade problem. 20 års forskning och rapporter från hundratusentals användare visar att jordning förbättrar sömnen, tunnar blodet, släcker inflammation, lugnar det centrala nervsystemet, balanserar hormon nivåerna, stärker immunförsvaret, minskar värk och stelhet, skyddar mot lågfrekvent EMF strålning och mycket, mycket mer.

Boken "Att vara jordad" sammanfattar det vi lärt oss hittills om de positiva effekterna jordning har på kroppen. Kom gärna förbi och prata med oss för mer information.

Anders Blomqvist
Grundare av Earthingpeople
Hitta oss på kartan

Varumärken och representerade företag

 • Earthingpeople Evolution jordningslakan - Sverige

Kategorier

 • Behandling & Relax

Bilder

 • Evolution dra-på jordningslakan

  Evolution dra-på jordningslakan. Våra Evoluution jordningslakan med 50% silvertråd finns i 4 olika storlekar. 120 cm, 140 cm, 160 cm och 180 cm breda. Alla är 2 m långa och har en 45 cm bred kant i bomull fastsydd runt om. Ett elastiskt band är sytt i kanten så att lakanet ligger stadigt på sängen

 • Evolution universal jordningslakan

  Evolution universal jordningslakan. Det populära universal lakanet med 50% silvertråd passar alla enkelsängar och kan läggas på tvärs över dubbelsängar. Den jordade ytan är 2x1 m och 70 cm bomullstyg är fastsytt i varje kortände att vika in under madrassen eller bäddmadrassen så att lakanet ligger stadigt.

 • Evolution jordat örngott

  Evolution jordat örngott. Tillverkat i samma material med 50% silvertråd som våra jordningslakan är örngottet ett effektivt sätt att jorda huvudet när man sover.

 • Evolution jordat omslag

  Evolution jordat omslag. Omslaget tillverkas i samma material som våra jordningslakan. Måtten är 10 x 150 cm. Det är perfekt att vira in en ömmande kroppsdel i för snabb lindring förutsatt att värken kommer från en lokal inflammation.

 • Evolution jordningsmatta

  Evolution jordningsmatta. Jordningsmattan tillverkas i 100% kolfibergummi som är helt ledande. Måtten är 25x68 cm och den passar perfekt som golvmatta vid skrivbord för alla som arbetar vid en dator. Jordning skyddar mot lågfrekvent strålning från elsystemet. Mattan kan användas överallt annars.

 • Evolution jordningsband

  Evolution jordningsband. Jordningsbandet är ett effektivt sätt att punktjorda en handled, armbåge eller fotled.
  Kopplat med en sladd till jorden kommer den läkande energin i form av fria elektroner (antioxidanter) rakt in där bandet sitter. Mycket bra om man har musarm eller tennisarmbåge t ex

 • Boken "Att vara jordad"

  Boken "Att vara jordad". En mycket spännande bok fylld av aha upplevelser. Den innehåller en sammanfattning av 15 års forskning kring jordningens hälsoeffekter, tillsammans med historien om jordningens upptäckt, läkares erfarenheter, personliga berättelser, en hjärtläkares perspektiv och mycket mer.

 • Evolution jordstav

  Evolution jordstav. Rostfri jordstav med 15 m lång rostfri ledning som används att koppla jordningslakan och andra produkter till jord med. Bästa metoden om man bor i hus eller på första / andra våningen i lägenhet med rabatt eller gräsmatta utanför.

 • Jordklämma för vattenrör. 4 storlekar

  Jordklämma för vattenrör. 4 storlekar. Bor man i lägenhet kan jordning ske via vattenledningarna som alla är jordade. Enklast är att använda rören till vattenburna värme element eller till kran i kök och badrum. Jordklämman skruvas fast på röret efter att ev färg avlägsnats sen kan sladden från din jordningsprodukt sättas i hylsan. Dra åt skruven med fingrarna sen är det klart

Kontakter

Earthingpeople

Oxelvägen 3A 266 52  Vejbystrand Sverige