Pressmeddelande

Kinesiologer allt mer efterfrågade inom idrott och rehab

Vad är egentligen kinesiologi och hur kan det vara så bra att använda vid olika sorters smärt-, stress- och allergiproblem? Vad ingår i en yrkesutbildning och varför är Sabine Rosén Utbildningar unika? Det och många andra frågor kommer ni att kunna få svar på i vår monter.

På fredag inreder vi vår monter B15:11 och hoppas på att få träffa Dig. I år lottar vi ut en timmes fri behandling av Kinesiolog. Hela helgen erbjuder vi också 15 minuters fri prova-på- behandling i Kinesiologi. Kom och träffa oss på skolan och prata yrke och framtid och vår unika utbildning.

Varmt välkommen, både du som klient som söker behandling och för dig som vill utveckla dig inom hälsa och träning, hjälpa andra att må bättre och skaffa dig mer kunskaper i din professionella verksamhet. Skolans grundare Sabine Rosén kommer att vara på plats i montern hela helgen. Kom och låt dig inspireras av henne, skolans Kinesiologer och en unik yrkesutbildning!

Kinesiologi är läran om kroppens rörelsesystem som har utvecklats sedan 1800-talet. Dess potential att balansera, behandla och stärka har börjat nå ut till allt fler, speciellt inom idrott och rehab.

Yrkesutbildningen hos oss är ett och halvt år och godkänd av Svenska kroppsterapeuters förbund. Efter utbildningen finns det möjlighet till vidareutbildning och fortsatt samarbete med kliniken. Sabine Rosén Utbildningar är långt mer än en utbildning, skolan ger eleverna möjlighet att direkt bli yrkesverksamma och ger fortsatt stöd även efter avslutad utbildning och erhållen examen.

Skolans grundare Sabine Rosén har under sina mer än 30 år i yrket utvecklat “Spine-and Bodyflow Kinesiology” som kombinerar ett österländskt helhetstänk med ett mer västerländskt detaljkunnande. Sabine är utbildad kinesiolog, massageterapeut, akupunktör, närings- och fytoterapeut. Utöver det arrangerar hon konferenser och internationella möten mellan kinesiologförbund världen över som ordförande i IASK (International Association of Specialized Kinesiologists).

Vill du ta nästa steg i din utveckling? Nästa Intro-kurs i kinesiologi hålls 15-16 februari 2020. Nästa start av Yrkesutbildning startar 3 april 2020. Sista anmälningsdag för yrkesutbildningen är 29 februari 2020. Allt om våra kurser och anmälan på vår webb. Varmt välkommen! https://sabineeducations.se/