Pressmeddelande

Upplevelser på mässan

Vi har laddat för en härlig helg i vår monter där vi hoppas få träffa Dig och prata yrket Kinesiologs möjligheter och berätta om vår utbildning. Vi har också laddat upp med flera fina erbjudanden.


PROVA-PÅ-BEHANDLING:
15 minuters fri prova-på-behandling i montern hela helgen. Passa på att känna hur det känns när en kinesiolog muskeltestar och balanserar.

INTRO-KURS:
Gå en 2-dagars Intro-kurs i Kinesiologi för halva priset.50 % rabatt (1000 kr) vid anmälan till intro-kursen under mässan. Kursen hålls 15-16 februari- 2020 på vår skola vid Odenplan centralt i Stockholm. Välkommen att prova-på om yrket är din nya framtid! Anmäl dig till oss i vår monter B15:11

DELTA I UTLOTTNING
Vi lottar ut en timmes fri behandling av Kinesiolog på vårt hälsocenter vid Odenplan i Stockholm (värde 800 kr). Anmäl dig till tävlingen i vår monter: B15:11

UPPLEV EN ELEVBEHANDLING
Nu har du chans att boka en elevbehandling 6-8 december. Under skolans unika och regelbundet återkommande praktikhelger tar eleverna emot Dig för en timmes behandling för 250 kr (värde 800 kr). Anmäl dig till oss i vår monter B15:11 så kommer du få inbjudan. Varmt välkommen!