Sabine Rosén Utbildningar

Vi finns i monter B15:11


Kinesiologi är läran om kroppens rörelsesystem. Det är en yrkesprofession som blir alltmer efterfrågad, speciellt inom idrott, fitness och rehab.

Sabine Rosén Utbildningar erbjuder en unik yrkesutbildning till Kinesiolog i nära samarbete med. kinesiologiklinik. Det innebär att eleverna redan från första början får prova teorierna i praktiken. Yrkesutbildningen är ett och halvt år och godkänd av Svenska kroppsterapeuters förbund. Efter utbildningen finns det möjlighet till vidareutbildning och fortsatt samarbete med kliniken. Sabine Rosén Utbildningar är långt mer än en utbildning, skolan ger eleverna möjlighet att direkt bli yrkesverksamma.

Skolans grundare Sabine Rosén har under sina mer än 30 år i yrket utvecklat “Spine-and Bodyflow Kinesiology” som kombinerar ett österländskt helhetstänk med ett mer västerländskt detaljkunnande. Sabine är utbildad kinesiolog, massageterapeut, akupunktör, närings- och fytoterapeut. Utöver det arrangerar hon konferenser och internationella möten mellan kinesiologförbund världen över som ordförande i IASK (International Association of Specialized Kinesiologists).
Sabine Rosén Utbildningar har sitt huvudsäte vid Odenplan i centrala Stockholm. Mer fördjupad information om yrket och utbildningen finns på www.sabineeducations.se

Nästa Intro-kurs hålls 15-16 februari 2020. Nästa start av Yrkesutbildning startar 3 april 2020. Sista anmälningsdag för yrkesutbildningen är 29 februari 2020. Allt om våra kurser och anmälan på vår webb. Varmt välkommen!

Skoladministratör:
Emelie Andersen
Tel: 08-740 60 30 | E-post: info@sabineeducations.se

Kommunikatör:
Jane Morén
070-779 00 01
E-post: janemorenmedia@gmail.com

Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Utbildning/Forskning

Bilder

  • Kinesiolog- ett framtidsyrke!

    Kinesiolog- ett framtidsyrke!. Kom till mässan och träffa några av våra tidigare elever- idag yrkesverksamma Kineisiologer.

  • Skolans grundare Sabine Rosén

    Skolans grundare Sabine Rosén. Kom och träffa Sabine Rosén i vår monter och prata Kinesiologi och yrkesutbildning.

Filmer

Mässerbjudande

Kontakter

Sabine Rosén Utbildningar

Frejgatan 32 113 26  Stockholm Sverige