Aurora Optimal AB

Vi finns i monter B10:11

Hitta oss på kartan

Varumärken

 • Aurora Optimal Drinks
 • Aurora Optimal Health

Produkter

 • Aurora Energy Drink

  Aurora Energy Drink AURORA ENERGY DRINK är en kolsyrad dryck med adaptogenerna schisandra, ashwaganda och ginseng som alla bidrar till fysisk och mental återhämtning. De uppiggande effekterna av adaptogener har liknande effekter som koffein, men med betydligt längre verkningsgrad och utan koffeinets biverkningar. En dryck för alla! Länk till produkten »

 • Aurora Reload Drink

  Aurora Reload Drink AURORA RELOAD DRINK är en kolsyrad dryck med smak av citron och lime. Drycken är berikad med magnesium, grenade aminosyror (BCAA) och kollagen, som alla har en påvisad god effekt på återhämtning efter aktivitet. BCAA motverkar träningsvärk och kollagenet är bra för huden, senor, ligament, hår och naglar. En dryck för alla! Länk till produkten »

 • Aurora Multi Blend

  Aurora Multi Blend AURORA MULTI BLEND är en kolsyrad dryck med lingon, tranbär och blåbär. De nordiska superbären innehåller mängder med vitaminer, mineraler och olika fytonutrienter (som fungerar som antioxidanter). Pektinet i bärens skal utgör ett gelbildande fiber som sänker kolesterolet, förbättrar tarmfunktionen och bidrar till ett jämnare blodsocker. En dryck för alla! Länk till produkten »

 • Aurora Adapt Performance & Recovery

  Aurora Adapt Performance & Recovery AURORA ADAPT PERFORMANCE & RECOVERY är ett kosttillskott
  med B-vitaminer och växtextrakt som riktar sig till dig som vill förbättra din prestation samt få en snabbare återhämtning. Detta kosttillskott kan intas i förebyggande syfte, före träning och tävling, inför ett viktigt möte eller om du känner dig orkeslös och behöver extra energi. Länk till produkten »

 • Aurora Flow

  Aurora Flow AURORA FLOW är ett kosttillskott som kan bidra till bildningen av kväveoxid som har kärlvidgande effekter i blodkärlen samt därmed betydelse för ett normalt blodflöde. En bättre cirkulation i hjärt- och kärlsystemet ger mer energi samt kan bidra till att förebygga accelererat åldrande. Länk till produkten »

 • Aurora Creatine

  Aurora Creatine AURORA CREATINE är ett kosttillskott med kreatin monohydrat. Kreatin i kapselform gör produkten lättdoserad och enkel att svälja. Kreatin är en kvalitetssäkrad och beprövad produkt som främjar explosivitet och naturlig muskeltillväxt hos både män och kvinnor. Länk till produkten »

 • Aurora Immune

  Aurora Immune AURORA IMMUNE är ett kosttillskott med bl.a. zink och vitamin D, näringsämnen som har stor betydelse för immunförsvaret. Vad man än har brist på för näringsämne så kommer det på något sätt att sänka immunförsvarets kapacitet. I Aurora Immune har vi valt ut ämnen som vi vet är särskilt centrala och som vi inte sällan har dolda brister på. Länk till produkten »

 • Aurora Adapt Caffeine

  Aurora Adapt Caffeine Aurora Adapt CAFFEINE är ett kosttillskott med B-vitaminer, växtextrakt och koffein för en snabbare effekt vid prestation och återhämtning. Koffeinet snabba effekt tillsammans med adaptogeneras långsiktiga effekt lämpar sig väl före eller under träning och tävling, situationer där det krävs långvarigt fokus. Länk till produkten »

Filmer

Erbjudanden

 • Länk till produkten

Kontakt

Aurora Optimal AB

Almekärrsvägen 193 443 39  Lerum Sverige