DSV-LINE Sweden

Vi finns i monter B03:26

DS-V Line Sweden är ett certifierat utbildningscentrum för Collagen tråden, med långs erfarenhet inom området för hud behandling .DS V-Line Sweden erbjuder sina kunder en medveten service med sin professionella arbetsstil.
Kollagen trådar är en kosmetisk behandling där DS-V Line Rope appliceras med en speciell teknik i huden!
De patenterade DS-V Line kollagentrådarna tillsammans med de unika serumen packade med bra aktiva ingredienser ger mer volym i ansiktet, detta genom att kollagenet tas upp i ett djupare hudlager, så att även de djupare rynkorna tacklas! Huden blir synbart stramare och fastare och stärker hudens elasticitet och dess hudbarriär!
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • DSV-LINE SWEDEN

Kategorier

  • Skönhet

Produkter

  • DSV-LINE Collagen  Rope (Kollagen Trådar)

    DSV-LINE Collagen Rope (Kollagen Trådar) Kollagentrådar är en kosmetisk behandling där DS-V Line kollagentrådarna appliceras med en speciell teknik vara i huden! De patenterade DS-V Line kollagentrådarna tillsammans med de unika serumen packade med bra aktiva ingredienser ger mer volym i ansiktet, detta genom att kollagenet tas upp i ett djupare hudlager, så att även de djupare rynkorna tacklas! Huden blir synbart stramare och fastare och stärker hudens elasticitet och dess hudbarriär!

Filmer

Erbjudanden

Kontakt

DSV-LINE Sweden

Karlavägen 59 114 49  Stockholm Sverige