4URHEALTH

Vi finns i monter B14:28

4URHEALTH är en Hälsoklinik som grundar sin verksamhet på ett holistiskt tillvägagångssätt för att effektivt optimera din hälsa.

VÅRT MÅL - DIN HÄLSA

Vi erbjuder:

- MWO – Multiwave Oscillator (boresonans/frekvenser)
- Livscoachning (svenska/tyska/engelska)
- Hälsorådgivning
- Läkande kostrådgivning

MWO är en bioresonans/frekvensmaskin som uppfanns av Georges Lakhovsky i samarbete med Nikola Tesla.

Lakhovsky beskrev sin maskin och teori på följande sätt:

Min teori är:

För nuvarande är det så att den vanliga sjukvården skickar in en ”räddare”, som ger hjälp, men också är ett kraftfullt vapen mot kriget i kroppen. Ett vapen som inte bara kan hjälpa dig att vinna kriget utan även kan skada den som räddas.

Den nödvändiga åtgärden borde inte förstöra bakterierna i kontakt med friska celler, utan stimulera svängningarna i själva cellen eller direkt stimulera blodets energinivå. I januari 1924 började jag utveckla en enhet som heter Radio-Cellulo-Oscillator.

Efter den första användningen i maskinen upptäckte jag att cellerna som hade mycket svaga vibrationer och som placerades i energifältet hittade sin egen frekvens och vibrerade i takt med den och återställde sin egen amplitud. Denna typ av vibrationer tillhör radiovågor och är ofarliga, till skillnad från röntgen och radiologi. Och deras användning utgör ingen risk för användaren och patienten. ”

– 12 juni 1934
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • Meditech Europe

Kategorier

 • Behandling & Relax
 • Kropp & Själ

Produkter

 • VILL DU KÖPA EN MWO - Multiwave Ocillator

  VILL DU KÖPA EN MWO - Multiwave Ocillator Tekniken med höga frekvenser/spänningar vid låga strömmar (i ampere) i levande organismer som växter är mycket gammal. Tekniken uppfanns runt 1890 av Dr. Nikola Tesla, en lysande forskare som också upptäckte växelström. Tack vare honom kan vi använda elektricitet i våra hem, gatubelysning, osv.

  Sedan dess har många enheter som använder denna teknik kommit ut på marknaden. Den ursprungliga enheten kom från den franske forskaren George Lakhovsky, som arbetade i Paris runt 1920.

  Meditech Europe kunde använda Georges Lakhovskys kunskap och färdigheter tack vare ett nära samarbete med hans son. Genom att använda Lakhovskys tekniska data och specifikationer som var kända från de system han använde under sina studier, särskilt i Paris, kunde vi skapa den produkt vi erbjuder idag.

  Vi har ändrat några saker de senaste åren:

  Vi har byggt Teslaspolen in i MWO-delen och inte längre fäst den på antennen. Detta har flera skäl. Konstruktionen är inte lätt att göra utan att öka vikten för mycket, och det är viktigt att hålla produkten behändig så att den kan användas av alla.
  Vi arbetar inte längre med ett batteri. Multiwave Oscillator använder den "normala" strömmen från elnätet. Detta beror på att vi nuförtiden kan använda extremt bra och stabila transformatorer som ger mycket stabila spänningar. Om en kund fortfarande vill ha en batteriversion kan vi producera det mot extra kostnad.
  MWO-omvandlingen har ändrats. Effekten av höljet är värmetålig, reagerar inte på hög spänning, är hållbar och lätt. Det sparar till exempel 3,5 kg i vikt jämfört med tidigare versioner.
  Vi producerar Multiwave Oscillator i vår verkstad. Där arbetar en permanent grupp av elektrotekniska specialister med våra produkter varje dag med mycket positiv energi. Vi är därför minimalt beroende av andra och har 100% inflytande över kvaliteten själva. Det gör det möjligt för oss att producera alla Multiwave Oscillatorer på en stabil nivå.

  Vi på 4URHEALTH erbjuder omfattande utbildning till våra kunder för att säkerställa att Multiwave Oscillator används optimalt. Vi anser att när våra kunder får bra service är de mer nöjda. De använder Multiwave mer intensivt och uppnår bättre resultat. Och det är vad det handlar om för oss!

  Vad gör Multiwave Oscillator exakt?

  Multiwave Oscillator ändrar strömmen (från ditt elnät) från 220 volt till en spänning på 10 000 volt. Tack vare Teslaspolen och en gnistspalt ökas denna kraft till 120 000 volt. Samtidigt är ampererna mycket låga (0,1 mA) så att spänningen inte är farlig för människor att röra vid. Tillsammans med de höga spänningarna genereras en enormt bred spektrum av frekvenser. Detta sker i gnistspalten, en uppfinning utvecklad av Lakhovsky. Denna process åtföljs av en sorts "skrammel" ljud. När Multiwave är ansluten till Lakhovsky-antennerna skickas de höga spänningarna och frekvensspektrat genom antennerna. De speciellt avstämda antennerna i kombination med de noggrant mätta diametrarna och de noggrant komponerade materialen förstärker spänningarna och frekvenserna. Det resulterar i ett enormt kraftfullt energifält som är uppfattbart för de flesta människor. Om detta inte är uppfattbart kan energifältet ses genom att hålla en lysrörslampa mellan antennerna. Den kommer då att lysa upp spontant.

  Frakt: för fraktkostnader använder vi en verklig kostnadsberäkning. Det innebär att vi fakturerar fraktkostnaderna efter att vi har mottagit din beställning. De verkliga kostnaderna faktureras och leveransen utförs efter betalning av dessa kostnader.

  4URHEALTH Nordic AB är återförsäljare för NORDEN. Länk till produkten »

 • Zwing Zapper

  Zwing Zapper Vill du optimera din hälsa? Och eliminera skadliga organismer som parasiter, bakterier, virus och andra inkräktare? Det kan du göra med Swing Zapper 2016. Med denna produkt från Meditech Europe kan du börja använda elektroterapi själv. Swing Zapper avger elektriska strömmar med olika frekvenser. Dessa pulser gör att nerverna kontraherar rytmiskt och genom att växla frekvens kan bakterier och andra inkräktare inte bli immuna mot behandlingen.

  Instruktioner för användning av Swing Zapper 2016:

  Swing Zapper är en användarvänlig enhet som du kan använda självständigt. Håll handtagen (elektroderna) i händerna och vänta sedan +/- 7 minuter. Vänta sedan +/- 20 minuter innan nästa session. Upprepa sedan detta steg totalt 3 gånger. Efter att ha använt Swing Zapper är det upp till din kropp att bli av med gifterna. Detta kan leda till viss form av trötthet.


  Har du en specifik fråga om Swing Zapper från Meditech Europe? Eller vill du ha mer information innan du beställer denna produkt? Vårt team av specialister hjälper dig med alla dina frågor! Tveka inte att kontakta oss och ta reda på vad Swing Zapper kan göra för dig.

  Du kan nå oss på 0793-566 900 Länk till produkten »

 • EFG – dubbel jordfrekvensgenerator

  EFG – dubbel jordfrekvensgenerator Schumann-resonans

  EFG

  Generator med dubbla jordfrekvenser

  Den kraftfulla “Dual Earth Frequency Generator” är en sann gåva för alla som vill undvika strålning medvetet. Använd 7,83Hz Schumann-resonans för att påverka din elektromagnetiskt balanserade livsmiljö med moder jords helande och återställande frekvens.

  En ny innovation från Holland, den nya “Dual Earth Frequency Generator”. Denna enhet är väl lämpad för alla som lever ett strålningsmedvetet liv. Den nya “Dual Earth Frequency Generator” genererar 7,83Hz Schumann-resonans och överför denna frekvens till din livsmiljö.

  Detta är den jordfrekvens som är oumbärlig för välbefinnandet för allt liv på jorden, och därför också för människor! När denna frekvens inte finns eller förskjuts av annan strålning som 5G, 4G, Wi-Fi, Bluetooth, mikrovågsugn eller mobiltelefonen kan det finnas olägenheter som ångest, rastlöshet, stress eller allmänt obehag. Kroppen blir obalanserad och orsakar vaga obehag som trötthet, huvudvärk och annat. Med den dubbla jordfrekvensgeneratorn kan du göra något åt detta, föra tillbaka moder jords resonans i ditt liv.

  Den nya “Dual Earth Frequency Generator” ett vibrationsfält på 7,83Hz. Med hjälp av ett nytt sändningssystem är detta vibrationsfält ännu kraftfullare och kan därför bättre motstå trycket från all farlig strålning runt omkring oss. Med den nya Dual Earth Frequency Generator är det möjligt att bättre harmonisera levnads- eller arbetsmiljön. Det kan också bidra till att förbättra sömnen, lindra spänningar, smärtor och stabilisera störningar i drycker och näring.

  Har du letat efter en dubbel jordfrekvensgenerator ett tag? Vänta inte längre och gör din beställning idag. Länk till produkten »

 • Energetic Foot System "tilläggsprodukt till MWO White Edition"

  Energetic Foot System "tilläggsprodukt till MWO White Edition" Beskrivning
  Kombinera ditt eget MWO Paket och lägg produkterna i varukorgen för ett se ditt totalpris. Kontakta därefter oss på info@4urhealth.se eller 0793 56 69 00 för aktuell offert och beräkning av totalpris.

  Inköp av produkten görs efter beställning och offerten skrivs i Euro. Leveranstid är just nu ca. 6 veckor.

  De verkliga transportkostnaderna för leverans av hela beställningen beräknas i efterhand. En extra faktura skickas.

  Obs! Pris i Euro är 759 €

  Detaljer

  I kombination med MWO kan du använda detta energetiska fotsystem för behandling av fötterna. Du kan kombinera den med Lakhovskyantennerna, så att hela kroppen och dina fötter är i kontakt med det starka energifältet. Frekvenserna som produceras av Energetic Foot System är mellan 144MHz och 12.300 GHz. Detta täcker alla frekvenser i människokroppen. Du kommer upplever en enorm avkoppling och avgiftningen stimuleras upp till 300% jämfört med den normala nattliga avgiftningen. Blockerade meridianer öppnas med hela 80-90%. Länk till produkten »

 • Lifefield Polarizer PLUS

  Lifefield Polarizer PLUS Lifefield Polarizer PLUS är ett antennsystem som absorberar, koncentrerar, omgrupperar, inverterar och omvandlar en oändligt bred spektrum av våglängder. Denna version är speciellt utformad för utrymmen som ditt hem och arbetsmiljö. Genom eluttaget förstärker du driften och räckvidden är stor!

  Hur fungerar polarisering?

  Strålning finns överallt idag. Tänk på mikrovågor, TV-apparater, lysrör, TV- och radarstationer, mikrovågstorn, sändarmaster, radio- och telefonutrustning, decttelefoner, datorer, elnätet, verktyg och enheter som drivs av AC-motorer. För att toppa det hela finns även Wifi och smarta mätare i din mätarskåp.

  Såvitt vi är bekymrade är detta helt oacceptabelt eftersom det orsakar allvarliga skador på din hälsa. Med det vi erbjuder dig kommer vi inte att säga: “placera en polariser och det är löst”. Belastningen ökar ständigt, så vi måste kontinuerligt utesluta alla belastningar. Länk till produkten »

 • Lakhovsky Polarizer System Set

  Lakhovsky Polarizer System Set Hur fungerar Lakhovsky Polarizer System 60s?

  Lakhovsky Polarizer System fungerar precis som Polarizers. Med sin storlek på 60 x 60 absorberar den frekvenser som finns runt omkring oss, såsom WiFi, 4G, 5G, strålning från telefoner och alla typer av elektroniska enheter. Dessa frekvenser är okända för våra kroppar, påverkar olika processer i din kropp och kan störa din balans. Så de är verkliga “störare”…. De frekvenser som absorberas av Lakhovsky Polarizer System omvandlas till frekvenser som ligger i en nivå som är känd för vår kropp. Dessa är lugnande och ger kroppen en omedelbar känsla av vila, välbefinnande och avslappning.

  För vem är Lakhovsky Polarizer Systems lämpliga?

  Många människor upplever besvär från dessa störande frekvenser. Ofta är de vaga, inte direkt kopplade till en klar orsak. Trötthet, nacksmärta, axelsmärta, huvudvärk, ledvärk, låg energi, är alla klagomål som kan komma från de störande frekvenserna och ofta förklaras med ord som stress, spänning, dålig sömn, etc.

  I världen är cirka 4,5 till 5% av befolkningen känsliga för dessa störningar i kroppen, men dessa frekvenser påverkar varje individ. Så alla lider till slut av dem.

  Andra använder Lakhovsky Polarizer Systems i sådant som:

  Dålig sömn
  Stress
  Utmattning
  Rastlösa ben
  Ryggsmärta
  osv.
  Lakhovsky Polarizer Systems finns i följande storlekar:

  60 x 60 cm 45 x 45 cm 35 x 35 cm

  Var kan du använda Lakhovsky Polarizer Systems?

  Lakhovsky Polarizer Systems kan användas i din säng. Du kan placera Lakhovsky Polarizer under din madrass, på sängbasen (som visas i bilderna). Du kan också placera den under din stol, vilket gör att du kan uppleva de lugnande frekvenserna medan du sitter. Du kan också sätta en Lakhovsky Polarizer System i en kudde, i kuddfodralet, och stoppa den bakom ryggen i en stol eller på soffan. Lakhovsky Polarizer System är byggd på ett sätt så att du kan använda 2 eller 3 plattor i en säng för extra kraftfullt stöd!

  Vad du behöver veta:

  Lakhovsky Polarizer Systems tål inte vatten. De kommer att sluta fungera omedelbart. Om systemet blir blött, torka det så snabbt och noggrant som möjligt med en trasa och låt sedan det torka i öppen luft. Länk till produkten »

 • Polarizer Plate Svart (70 mm)

  Polarizer Plate Svart (70 mm) Beskrivning
  Den svarta polariseringsplattan är en fantastisk produkt för att lära människor om energi, frekvenser och den påverkan de har på oss och vår miljö. Det är den starkaste polariseringsplattan i polariseringsplatteserien!

  Polariseringsplattan med sina tonade ringar är ett bra exempel på hur du kan leka med din energi. Ringarna är verkliga tonade oscillationsantennringar eller öppna spolar. Dessa ringar kan ta emot och sända i realtid. Polariseringsplattan reagerar på minsta förändring i energi och skapar induktion. Detta fält kan orsaka en kraftfull förändring och har en polariserande och högt energisk effekt.

  Varje medium som vatten, vätskor, mat, växter samt människor och djur har sitt eget fält och överför information. Polariseringsplattan reagerar på detta genom induktion, omvändning och sänder ut ett brett spektrum av frekvenser, vilket gör vattnets smak mjukare, livligare och mer energisk. Andra vätskor kan smaka annorlunda på grund av tillsatta giftiga smaker och färgämnen, och till och med öl kan smaka som vatten.

  En rolig test är att placera den svarta polariseringsplattan under ett glas vatten. Bredvid detta glas tar du ett annat glas med vatten, som du placerar på bordet.

  Efter 5-10 minuter tar du en klunk från båda glasen och du kommer att uppleva kraften hos polariseringsplattan! Det är verkligen fantastiskt!

  Även om det inte finns något nära polariseringsplattan kommer den fortfarande att vara aktiv. Området runt den är fyllt med information. Tänk bara på alla trådlösa system som finns i huset, på gatan, i staden eller på jobbet. Detta är tillräckligt för att driva en person galen. Polariseringsplattan kan inte lösa allt. Tekniskt sett kommer den ständigt att invertera information och skicka tillbaka den på ett polariserat sätt. Denna effekt kan förstärkas genom att placera en kristall på den, till exempel.

  Se alltid till att polariseringsplattan är torr och att det inte finns någon kontakt mellan ringarna och metall eller annat ledande material. Då kommer de inte att fungera optimalt. Du kan använda båda sidorna av polariseringsplattan. Du kan bära den i en liten påse med dig eller behandla en plats på din kropp eller hjälpa någon annan.

  Placera polariseringsplattan på en smärtsam punkt eller på solplexus (den tredje chakran) och upplev förändringen. Ibland blir smärtan värre innan den blir bättre. Genom att lägga den på din solplexus kommer du att koppla av. Följ dina instinkter och experimentera så mycket du vill.

  Vattna dina växter med vatten som har varit på polariseringsplattan i en halvtimme, eller placera en växt på den som kan behöva lite energi. Till exempel blommor. Om ditt barn sover oroligt kan du lägga polariseringsplattan under kudden eller madrassen. Lägg en kristall på polariseringsplattan och känn om energin i rummet förändras. Länk till produkten »

 • Personlig Polarizer Rosa

  Personlig Polarizer Rosa Den Rosa Personliga Polarizern är en vackert utformad enhet som du enkelt bär på kroppen med ett snöre eller en kedja. Självklart kan du också bära den i fickan, på skjortan eller var som helst. Du kommer uppleva bästa resultat om du bär den på bröstet eller solar plexus.

  Hur fungerar den Rosa Personliga Polarizern?

  Det är ett enkelt men väl genomtänkt system av oscillation och antenn, kombinerat med koppar och bergskristall. De avstämda ringarna arbetar med informationen från omgivningen vilket skapar induktion och de oscillerande ringarna (osynligt gömda på insidan) börjar resonera. En kristall som vi har lagt till förstärker effekten med mer lugn och en känsla av balans som en effekt, vilket troligen kan ta lite tid att vänja sig vid.

  För vissa är det svårt att förstå att ett sådant enkelt system kan vara så effektivt. Därför erbjuder vi en pengarna-tillbaka-garanti inom en månad från köpet om produkten är i perfekt skick.

  Tips från oss: Även barn och djur reagerar intuitivt på funktionen av den Personliga Polarizern. Du kan prova om de upplever samma lugn och balans när de bär den Rosa Personliga Polarizern. Kunder som arbetar med barn med ADHD och autism har märkt att den Personliga Polarizern har en betydande positiv effekt på rastlöshet och koncentration.

  Varför är polaritet viktig för din hälsa?

  Den Rosa Personliga Polarizern är resultatet av års forskning av ett antal forskare som specialiserar sig inom fysik, elektronik, kemi, biologi, metallurgi och många andra områden. Den viktigaste forskaren är George Lakhovsky. Han arbetade i Paris, Wien, Amerika och genomförde omfattande forskning om oscillation och resonans. Nikola Tesla är mest känd för Multiwave Oscillator. Hans tester på pelargoner infekterade med cancer är mycket berömda. Pelargonerna som växte tumörer behandlades med avstämda oscillationsringar (resonansringar). Som ett resultat växte dessa pelargoner normalt och tumörerna försvann. De andra pelargonerna utan dessa ringar dog långsamt på grund av tumörerna. Denna optimerade teknik med oscillationsringar används också i din Polarizer.

  Många experter erkänner att förlusten av vitalitet föregår förlusten av hälsa. Vi förlorar vår vitalitet genom överansträngning. Biologiska system fungerar elektriskt i ett elektromagnetiskt våguniversum och därför är stressen från den urbana elektromagnetiska miljön mycket skadlig. Den konstgjorda elektromagnetiska strålningen (som även påverkar den geopatiska belastningen) hindrar den grundläggande elektriska funktionen, vilket begränsar vitaliteten och orsakar till sist sjukdomssymptom.

  Genom att harmonisera den elektromagnetiska och/eller geopatiska belastningen i omgivningen återställer Polarizer sammanhanget i kroppens elektriska fält och alla de informationer som är nödvändiga för kroppens optimala funktion finns tillgängliga. Polarisation återställer, stärker och vitaliserar också de normala frekvenserna för cellulär oscillation. Med förnyad sammanhang och vitalitet, förutsatt att alla naturlagar respekteras, kan den biologiska, bioelektriska livsplanen producera sin fysiska motsvarighet utan fel.

  Placera antennen på smärtsamma delar av kroppen som ofta indikerar en underliggande blockering av vitalitet. Genom att använda antennen i några minuter varje dag kan du bli av med elektrisk störning och blockering av vitalitet som kan orsaka smärta. Länk till produkten »

Filmer

Erbjudanden

 • Länk till produkten
 • Länk till produkten

Kontakt

4URHEALTH

Värmdövägen 260 B 13142  Nacka Sverige