Bättre Hälsa

Vi finns i monter B08:16

Närokällan är ett varumärke med produkter som står för; rent, naturligt och hög kvalitet. Produkterna innehåller höga halter av verksamma ämnen utan onödiga tillsatser eller kemikalier. Detta är riktigt prisvärda premiumprodukter.

Närokällan erbjuder ett brett sortiment med pålitliga och trygga produkter. Bättre Hälsa som ansvarar för denna produktserie har en lång erfarenhet och en hög kompetens gällande utformning av produkter.
Närokällans produkter är potenta. I sortimentet finns ett utbud av metylerade och liposomala produkter, vilket enkelt sett innebär att de har sammansättningar och former som är lätta för kroppen att ta upp. Välkommen att testa Närokällans sortiment du också!

Hitta oss på kartan

 • Närokällan

 • Kost & Energi

 • Närokällan Curcumix

  Närokällan Curcumix Närokällan Curcumix
  Kurkumin är en polyfenol som härstammar från gurkmeja. Gurkmeja, ingefära och svartpeppar har signifikanta antioxidativa egenskaper.  Curcumix innehåller mer potenta extrakt med gurkmeja 95% kurkuminoider.
  Boswellia, ingefära och chili i extrakt som är i förhållandet 10:1 Länk till produkten »

 • Närokällan L-Teanin

  Närokällan L-Teanin L-Teanin är en aminosyra som förekommer naturligt i grönt te.
  Närok'llan L-teanin
  Ta L-teanin innan läggdags, när du vill varva ner på kvällen, eller kombinera med kaffe på morgonen. Länk till produkten »

 • Närokällan D3 5000 Vegan

  Närokällan D3 5000 Vegan Närokällan D3 5000
  D3 5000 IE är en extra stark D3-vitamin (kolekalciferol) från alg som är en vegansk källa. Den passar bra för oss som bor i mörka, nordliga länder. D-vitamin är fettlösligt och behöver fett för att tas upp optimalt. Länk till produkten »

 • Närokällan Magnesiumglycinat

  Närokällan Magnesiumglycinat Magnesium är ett av kroppens viktigaste mineraler. Magnesium bidrar till normal muskelfunktion, och till att bibehålla normalt skelett, samt för normal proteinsyntes. Magnesiumglycinat är ett vänligare alternativ för magen. Vissa kan vara känsliga för magnesium och då passar magnesiumglycinat utmärkt. Magnesium är bundet med aminosyran glycin. Länk till produkten »

 • Närokällan Rofylld

  Närokällan Rofylld En mycket speciell formula med några av de mest passande ingredienser och som tas med fördel till kvällen. innehåller ämnen som Kamomill, citronmellis, GABA och L-teanin. Citronmeliss bidrar till bättre sömn och minskar rastlösthet. Länk till produkten »

Bättre Hälsa

Sandsborgsvägen 50 -52 122 33  Enskede Sverige