Funmed

Vi finns i monter B09:19

På Funmed är vi specialiserade på att hitta bakomliggande orsaker till sjukdom och kan i många fall helt återställa våra patienters hälsa. Våra läkare är, utöver sin traditionella läkarutbildning, också specialutbildade inom precisionshälsa på funktionsmedicinsk grund och på ohälsa orsakad av livsstilssjukdomar.

Syftet med funktionsmedicin är att upptäcka eventuella obalanser och annat som kan behöva åtgärdas, förebyggas eller optimeras. Tack vare de många och avancerade tester som görs får vi fram ovärderlig information om din hälsa och kan på så sätt börja lägga pusslet tillsammans med dig.

Målet med funktionsmedicin är att hjälpa dig att optimera din biokemi och livsstil, oavsett hur utgångsläget ser ut. Med hjälp av vårt avancerade och mätbaserade processtänk tar vi dig, steg för steg, mot högre livskvalitet. Du är utgångspunkten i allt vi gör – och vi tar hänsyn till hela din situation. Oavsett om du är kroniskt sjuk eller helt frisk är funktionsmedicin för dig.
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Funmed

Kategorier

  • Kost & Energi
  • Kropp & Själ

Produkter

  • Funmeds medlemskap

    Funmeds medlemskap Med ett medlemskap ger du dig själv förutsättningar för långsiktig hälsa och ökad livskvalitet med hjälp av Funmeds legitimerade läkare, hälsocoacher och sjuksköterskor. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Funmed

Västra Hamngatan 13 A 411 17  Göteborg Sverige