Allt för Hälsan

Nordens största event inom hälsa

Event i november 2021

Även om årets Allt för Hälsan mässa behöver ställas in och öppnar upp först nästa år, 11-13 november 2022, så arrangerar vi i höst fortfarande vissa mindre delarrangemang av Allt för Hälsan. Vi hälsar varmt välkommen till yogakonventet Yoga för Hälsan och träningskonventet BRUCE@AlltförHälsan, båda den 13 november 2021.

Missa inte heller Zumbas instruktörsutbildningar, 13-14 november. Mer information hittar du här nedan!

BRUCE@AlltförHälsan

Bruce + Allt för Hälsan = SANT! Den 13 november blir det en halvdag fylld till 100% med träning, inspiration och energi när vi anordnar träningsevent ihop med vår partner Bruce. Förutom svett och skratt blir det roliga tävlingar och fint fyllda goodiebags från våra partners. Nu kör vi!

Säkra din biljett & läs mer!

Yoga för Hälsan

Var med på höstens härligaste yogaupplevelse den 13 november! Det blir yogapass med Monika Björn och Ulrica Norberg samt breathwork med Johnny Oduya. En härlig goodiebag väntar för alla deltagare och de 200 första som köper biljett får även extra fina produkter att ta med sig hem!

Säkra din biljett & läs mer!

Sprid glädje med Zumba!

Lördagen den 13 november 2021 är Zumba på plats för att utbilda nya instruktörer. Nu får du 55% rabatt på utbildningen! Använd kod TSWEDEN55.

Mer info & anmälan ➔

Blir instruktör i Strong Nation!

Söndagen den 14 november 2021 utbildas nya instruktörer. Nu får du 55% rabatt på utbildningen! Använd kod TSWEDEN55.

Mer info & anmälan ➔

Allt för Hälsan
11-13 november 2022

Ta med dig träningsglädjen till höstens största event inom hälsa, träning, kost, yoga och återhämtning! Här hittar du allt för en aktiv och sund livsstil.

Allt för Hälsan 2021 inställd

Vi hade stora förhoppningar att kunna öppna dörrarna för mässan i november, men har blivit tvungna att fatta det tuffa beslutet om att ställa in årets upplaga av Allt för Hälsan.

Läs mer

Tips & inspiration

Här samlar vi inspiration, artiklar och tips om hälsa, kost, träning och en hälsosam livsstil.

Inspireras här ➔

En del av Generation Peps folkrörelse!

Allt för Hälsan är en del av Generation Peps folkrörelse för barn och ungas hälsa.

Läs mer ➔

Aktiva Barn

En satsning på nytt och viktigt fokusområde med stort utbud av aktiviteter för barn, föredrag med experter och möjlighet att träffa organisationer och initiativ som aktivt jobbar med att få barn och unga att röra på sig mer.

Ta reda på mer ➔

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad på Allt för Hälsans nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Samarbetspartner

Huvudpartner Yoga