Återhämta dig med massagekoppar!

Hitta oss på kartan

Lär dig om hur koppning kan öka ditt välmående och hur du enkelt kan behandla dig själv. Koppning kan ge dig mer energi i vardagen, minska på stelhet och spänningar, öka din rörlighet, samt fungera som ett meditationsverktyg för att öka kontakten med dig själv och din kropp och komma till djup avslappning. Curam är latin för "ta hand om" och vi vill skapa en paus där du kan ta hand om dig själv för en mer balanserad, avspänd och välmående kropp och sinne. Varmt välkomna att utforska tillsammans med oss.

Instruktörer:  Isabella Dos Santos och Kristin Andersson

Isabella har sedan 80-talet undervisat i dans, yoga, NIA (Neuromuscu.lar Integrative Action) och andra rörelseformer och har i sitt arbete som kroppsterapeut lång erfarenhet av att arbeta med koppar. Hon har tillsammans med Curams grundare Marie utvecklat träningskonceptet Curam Recovery.   

Kristin är i grunden kost och friskvårdspedagog och har jobbat i över 20 år som inspiratör inom träning och hälsa. Som instruktör och yoga lärare vill hon inspirera människor till att ta hand om sig själva. Med mindset, healthset, heartset och soulset håller hon utrymmet för människor att på hennes klasser vara allt de är, precis som de är och genom att ge verktyg får deltagarna själva tryggt och kärleksfullt hitta sin väg till bättre välbefinnande.


Drop-in i mån av plats. 

Massagekoppar finns för utlåning

 

 

Studion, B02:11