Genväg till bättre hälsa!

Hitta oss på kartan

Hur kommer det sig att vissa människor kan äta hur mycket som helt utan att gå upp ett gram medan andra människor kan titta på en kanelbulle och känna att kilona har satt sig någonstans? Är allting förutbestämt på grund av dina gener eller finns det andra bakomliggande orsaker?
 
Vi är alla biokemiskt unika och lika olika vi är utseendemässigt är vi även invändigt. Mycket är förutbestämt på grund av dina gener men inte allt. Du kan nämligen med hjälp av din livsstil påverka vilka gener som ska aktiveras. 
 
I den här spännande föreläsningen berättar Ewa Meurk – Hälsoingenjören hur din fettförbränning fungerar rent biokemiskt, vilka gener som styr den och hur du själv kan påverka vilka gener som ska aktiveras. Genom att mäta och förstå din fettförbränning kan du ta alltså ta en genväg till en bättre hälsa. 
 
Om föreläsaren:
Ewa Meurk – Hälsoingenjören är företagsledare, entreprenör,  civilingenjör och certifierad funktionsmedicinsk terapeut som under många år granskat och ifrågasatt dagens vedertagna sanningar om näringslära och följderna av dagens moderna kostråd. Hon driver utbildningsbolaget Elitista och brinner för att alla ska förstå sin egen hälsa. 

 

Speakers Corner, B14:23