Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Anders Hansen Stefan Tell

Anders ser styrkan i ADHD

Författaren till Hjärnstark och överläkaren, Anders Hansen kommer att föreläsa på Allt för Hälsan. Han vill förändra vår bild av ADHD och kommer att fokusera på de fördelar som kommer med diagnosen.

Anders Hansen är överläkaren som satte hjärnan och fysisk aktivitet på kartan 2016 med boken Hjärnstark. I år lyfter han ADHD med ett nytt perspektiv i boken Fördel ADHD som kommer ut i höst. Han vill förändra bilden av diagnosen.
– Jag har mött många patienter som trots sin diagnos har kunnat dra nytta av de styrkor som de besitter. Det handlar bland annat om kreativitet, energi och social förmåga, berättar Anders.

Anders Hansen blev årets författare när Hälsopriset 2017 delades ut den 13 februari. Där fick han priset för sin hyllade bok Hjärnstark. Anders, överläkare i psykiatri, är expert på mental hälsa och vill få människor som vanligtvis inte rör på sig så ofta att börja röra på sig mer. År 2016 var Anders föreläsning den som drog allra mest publik på Allt för Hälsan och böckerna tog slut i bokshopen.

Vi är glada att kunna hälsa Anders välkommen tillbaka till vår stora huvudscen Pratbubblan, fredagen den 9 november klockan 11:00

Fördel ADHD

Anders senaste bok "Fördel ADHD"