Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Träffa utställarna!

Katrin Zytomierska på Clean Eating och Fia Mineur på Life utlovar provsmakningar och Rosenserien har premiär för en helt ny produkt, Dermanord visar upp de perfekta julklapparna! Läs om vad våra utställare har på på gång till Allt för Hälsan.


Katrin Zytomierska, Clean Eating (monter B09:21)

Varför ställer ni ut på Allt för Hälsan?

–       För att visa upp och marknadsföra våra produkter. Det finns ganska få bra sammanhang att synas i när det gäller hälsoprodukter, men det här är ett bra sammanhang. Det vet vi av egen erfarenhet.

 

Vad kan besökarna förvänta sig av er monter?

–       Vi kommer att visa upp alla våra produkter, alla socker- och glutenfria, och man kan provsmaka på allt. Exempelvis på vår brödmix som vi bakar upp och serverar med olika goda pålägg. Det är ett proteinbröd, perfekt för alla som vill leva ett sunt och aktivt liv, och såklart extra bra för dem som tränar och vill bygga muskler.

 

Vad ser du personligen fram emot på Allt för Hälsan?

–       Först och främst är det förstås att få presentera våra produkter och att öppna ögonen på folk och visa att det är lättare att leva hälsosamt än vad folk tror. Men jag som har hälsa som största intresse, så att jag kan leva ett långt och friskt liv, ser såklart även fram emot att ta del av alla nya trender på hälsoområdet. Exempelvis om det har kommit någon ny bra och nyttig snabbmat utan onödiga tillsatser.

 

 

 

 

Carina Swartz

Carina Swartz, Rosenserien (monter B03:53)

Varför är ni med på Allt för Hälsa?

–       För att träffa vår målgrupp, både återförsäljare och våra väldigt hälsomedvetna kunder. Det är de personliga mötena som lockar.

 

Vad händer i er monter under mässan?

–       Vi kommer att lansera en helt ny produkt, Body Butter Shaping, som är en ekologisk shapingprodukt som tajtar till kroppen lite, och något många frågat efter. Dessutom kommer Tony Irving att prata på vår scen ett par gånger; vi har ju tagit fram en ekologisk herrserie i samarbete med honom.

 

Vad ser du mest fram emot på Allt för Hälsan?

–       Eftersom vi har två produkter som är nominerade till Swedish Health Awards som äger rum under mässan, både vår deodorant och vår Rose Cream Anti Wrinkle, så ser jag mest fram emot det och hoppas vi vinner!

 


Johanna Gustafsson
Johanna Gustafsson, Hälsotidningen Kurera, håller i flera arrangemang under Allt för hälsan. (monter B04:51)

–     Jag har både planerat aktiviteterna i vår monter och dem för Swedish Health Awards, den gala som kickar igång hela mässhelgen, och som Kurera är med och arrangerar.

Varför är ni med på Allt för Hälsan?

–     För oss handlar det mycket om att möta våra läsare, både dem vi redan har och framtida läsare. Kurera passar väldigt bra in på Allt för hälsan då vi har en samsyn med besökarna vad gäller hälsa i vardagen; att man kan förebygga många sjukdomar och krämpor genom att ta hand om sig och att göra enkla förändringar i sin livsstil.

Vad händer i er monter under mässan?

–     Vi kommer att ha en stor monter med en scen där vi kommer att ha fokus på föreläsningar i vitt skilda ämnen. Exempelvis supermat för huden, hur nypon kan hjälpa mot ledbesvär, chokladprovning, och så gästas vi av artisten Karl Dyall som berättar om sin väg tillbaka efter en ryggskada. 

Vad ser du mest fram emot på Allt för Hälsan?

–     Att träffa mässbesökare och läsare. Jag ser också fram emot att se mässans förändring jämfört med tidigare år eftersom den är både större och bättre i år. Det blir fler utställare som satsar mer. Spännande!


Maria Åkerberg, Dermanord (monter B09:31)

Vad är dina förväntningar på Allt för Hälsan?

– Att få träffa våra användare och återförsäljare av produkterna. Önskar även få visa upp våra produkter för nya intressenter.

Vad har ni på gång hos er och i er monter?

- Vi har ständigt nyheter att lyfta och kommer vid detta tillfälle bland annat att visa upp de perfekta gåvorna inför jul.

Vad ser ni fram emot under Allt för Hälsan?

- Tempot som är under mässan, det är alltid välbesökt och vi ser framt emot tre fullspäckade dagar.

Varför ställer ni ut på Allt för Hälsan?
- Vi tycker att Allt för Hälsan passar oss perfekt, då våra produkter inte bara är skönhetsprodukter utan ses även som friskvårdsprodukter. Att ta hand om sig är den bästa gåvan man kan ge sig själv.

Vad kan besökarna förvänta sig av er på mässan?

- Ett taggat team som är på plats för att hjälpa dem med deras frågor kring naturlig hudvård!

 


Fia Mineur, LIFE (monter B03:48)

Vad är dina förväntningar på Allt för Hälsan?
– Jag vet att mässan kommer att innehålla ett gottebord av nya trender och bra tips på hur man kan må lite bättre oavsett vart man än befinner sig i livet. Dessutom får man möjlighet att prova, känna och testa allt från nya träningsformer, mat, dryck och tillskott.

Vad har ni på gång hos er och i er monter?

– Vi kommer att fokusera på att visa att Life finns till för alla och för alla åldrar. Vi är medvetna att det kan vara en djungel med tillskott så vi har våra duktiga säljare på plats som kommer kunna svara på allt man undrar om tillskott. Självklart kommer vi bjuda på provsmakning, anordna tävlingar och en det kommer finnas en speciell plats för alla barn då vi i samband med detta lanserar en serier med barnvitaminer.

Vad ser ni fram emot under Allt för Hälsan?
– Att få träffa alla besökare och få möjligheten att göra vår bransch mer tillgänglig och enklare att förstå. Det finns många som är nyfikna på hälsa och tillskott men vet inte riktigt vet var de ska börja.

Varför ställer ni ut på Allt för Hälsan?

– För att vi tror att vi kan hjälpa alla att må lite bättre på en enkelt sätt. Alla vet att näringen i maten minskar så då känns det ganska naturligt och enkelt att ta ett tillskott för att veta att man fyllt på sina depåer.

Vad kan besökarna förvänta sig av er på mässan?

– En härlig upplevelse med bra tips, goda råd och bra erbjudanden!

Ladda ner appen Allt för Hälsan rel="noopener noreferrer" appen!