Urban Tribes

Hitta löparglädjen i Runners Corner

Bli en bättre löpare och hitta löparglädjen med hjälp av Urban Tribes! I Runners Corner kan du delta i flera workshops med fokus på löpteknik, styrka och rörlighet.

– Runners Corner är en mötesplats för alla som intresserar sig för löpning i någon form. Vi kommer att erbjuda gratis individuell feedback på löpsteg där våra löpcoacher ger tips på justeringar som man sedan har möjlighet att öva på, säger Lisa McRae, ägare och vd för Urban Tribes.

Få råd om löpning, hjälp med ditt löpsteg och testa det senaste på den digitala löpteknikmarknaden. Du har även möjlighet att handla kläder från varumärket YMR Track Club.

Tidsbokning för personlig tid med löpcoach sker på plats i Runners Corner.

Vilket är ditt bästa tips för att hitta lusten till att börja löpträna?
– Mycket handlar om att börja på rätt nivå för att hitta lusten till att vilja löpträna (och framför allt till att vilja fortsätta). Allt som oftast springer man för fort och så tar orken slut direkt och det blir jobbigt och tråkigt. Så mitt råd är att helt enkelt att dra ner på tempot så att man orkar jogga längre. Det gäller att hitta en kontrollerad ”utgångsposition” så att man har något att bygga vidare ifrån. Lägger man ribban för högt från början blir det ju bara ett enda jagande och mer besvikelser än positiva upplevelser.

Varför gillar du själv löpning?
– Själv gillar jag löpning för att det ger mig effektiv träning för den tid jag lägger ner, och så är det skönt att kunna använda sin träning till något vettigt (springa med barnen, ta sig någonstans, njuta av naturen osv). Löpning får mig att må bra helt enkelt.

Urban Tribes verkar för att skapa en bättre värld genom rörelse och löpning. Urban Tribes vill göra löpning både enkelt och tillgängligt så att så många som möjligt får chansen att springa.