Profiler och talare Allt för Hälsan 2019

Josefine Bengtsson, Kristin Kaspersen & Pischa Strindstedt

Yoga, inspiration och träning

Stora namn är klara inför årets upplaga av Allt för Hälsan, och fler är på ingång! Yogastjärnan Josefine Bengtsson, folkkära tv-profilen Kristin Kaspersen och prisvinnande PT:n Pischa Strindstedt är tre av våra fantastiska gäster. Det blir starka intervjuer på scen Pratbubblan och energifulla träningspass på Aktivitetslabbet och i Yogastudion.

Josefine Bengtsson är strategikonsulten från Handelshögskolan som gjorde en helomvändning när hon fann yogan och meditationen. Hon reser världens runt med sitt nya reseföretag The Soul Space, precis som tidigare med Yogiakademin, och skapar yogaretreats tillsammans med flera yogalärare. Josefine undervisar i både yoga och meditation, och på Allt för Hälsan kommer hon att hålla i yogapasset på Vakna med Allt för Hälsan på fredag morgon, den 8 november. Hon kommer även att leda flertalet klasser i Yogastudion och ställa ut med sitt reseföretag The Soul Space.

Kristin Kaspersen, Let's Dance-vinnare 2019 och folkkär tv-profil och författare, gästar Pratbubblan. Temat är tacksamhet och tillsammans med Kristin kommer vi att beröra flera viktiga ingredienser i livet, både glädje och sorg, och prata om vad tacksamhet kan göra med oss som personer. Det är inte bara de stora händelserna i livet som kan vara källa till tacksamhet, utan även de små stunderna. Kristin är aktuell med den personliga boken Tacksamhet på förlaget HarperCollins Nordic.

Pischa Strindstedt blev utsedd till Årets PT 2016 och är känd som en av coacherna i TV-programmet Biggest Loser. Pischa driver det framgångsrika träningskonceptet WÖRKOUT och har i dagsläget två träningsstudios i Stockholm. Hon kommer både att bli intervjuad på scen Pratbubblan och hålla ett träningspass på Aktivitetslabbet.