Yogastudion

Yogastudion – yoga för alla

I Yogastudion kan du prova på kortare yogaklasser tillsammans med våra yogainstruktörer. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren finns klasser för alla som är nyfikna på att testa eller vill prova en ny form av yoga.

I år finns flera klasser med barn- och familjeyoga, vinyasa- och yinyogaklasser samt skrattyoga.

  • Barn- och familjeyoga med Angelica Henriksson från Yogobe och Barnyoga.com, och Cecilia Hedström från Yogabolaget
  • Vinyasa- och yinyogaklass med Hanna Backman från Little Peace yogastudio
  • Shaking med Josefine Bengtsson från Yogobe och The Soul Space
  • Yinyoga med Iren Rinmad och högläsning ur hennes bok TigerLily
  • Skrattyoga med Tanja Dyredand
  • Yoga med Malin Rydesjö från Live Life Alive

Instruktörerna är en härlig blandning av återkommande favoriter som har varit med i Yogastudion i flera år med sina uppskattade klasser, däribland Josefine Bengtsson och Cecilia Hedström, och nya ansikten med spännande yogaklasser för alla som vill testa.

– I Yogastudion får du upptäcka alla fantastiska fördelar med yoga och utforska olika sorters yogaformer. Bredden på olika typer av yogaformer är stor, och här får vana utövare möjlighet att hitta en ny favorit medan nybörjarna kan hitta en väg in i yogans värld som passar just dem, säger Linda Åslev på Yogobe.

Alla klasser i Yogastudion är gratis och drop-in. Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs. I Yogastudion får du chans att prova på olika sorters yogaklasser och du som alltid har varit nyfiken på yoga kan här testa om det är något för dig. Yogastudion är öppen för alla!