Åsa fornander Afho

Dansa AfHo® med Åsa Fornander
Lördag 11 nov, 12:30-13:30, i Eventsalen

Nu har du chansen att dansa AfHo® med grundaren själv, nämligen supercoola Åsa Fornander. AfHo® som danskoncept firar 10 år i år – stort grattis säger vi och är så glada att välkomna AfHo®  och Åsa tillbaka till Allt för Hälsan!

Under dessa 10 år är det drygt 600 instruktörer som utbildat sig i konceptet som finns i Sverige, Norge, Finland och USA - där tex gymkedjan Crunch tog in konceptet på sina signature clubs. Influenserna kommer från Afro och House - både vad det gäller musik och koreografi - som modifierats till att passa i gruppträningsform. Fokus ligger på känsla, driv och energi mer än på "svåra steg".


Om Åsa:

Åsa Fornander är en av Sveriges mest etablerade profiler inom gru
ppträning och hon har presenterat och inspirerat på events världen över. Åsas bakgrund är som dansare - och det är främst dans och yoga som är hennes element. Hon har skapat tre egna koncept som hon driver - och utbildar i och hon är ofta anlitad som inspiratör och föreläsare på inspirationsdagar och diverse events, både i Sverige och internationellt. Hennes egen dansresa till New York arrangeras i höst för 9e gången. Åsa har vunnit Guldhjärtat för årets instruktör och hon har även mottagit en prestigefylld award av gymkedjan Crunch för sina innovationer inom gruppträning. Du hittar henne även som instruktör på SATS och House of Shapes under veckorna. 

asafornander.com 
Instagram: @fornandera

Pris AfHo®: 150 kr
Plats: Eventsalen i hall B på Allt för Hälsan

Observera att entrébiljett till Allt för Hälsan inte ingår i priset, utan köpes separat för att få inträde till mässområdet och därmed kunna gå på AfHo®. 

Åsa Fornander