Flow & Glow med Marica Nordqvist

Flow & Glow Dance med Marica Nordqvist
Söndag 12 nov, 12:30-13:30, i Eventsalen


Upptäck Dansens Magi med Flow & Glow och Silent Disco


Flow & Glow är mer än dans - det är en resa till självuttryck och inre styrka. Genom att förena olika dansstilar såsom feminine vibe, hiphop och contemporary med inspirerande empowerment-musik skapar vi en miljö där du som deltagare kan släppa loss, uttrycka dig fritt och hitta ditt inre Glow.


För att ta denna upplevelse till en ny nivå har vi något extra i rockärmen - "silent disco" hörlurar. Med dessa trådlösa hörlurar tar vi dig på en djupare resa in i musikens värld. Justera volymen precis som du önskar för att skapa din helt egna dansupplevelse, där varje rytm och ton får en ny innebörd.

Silent disco hörlurarna för med dig in i musikens förtrollande atmosfär samtidigt som du känner rörelsens kraft. Släpp taget och närvara fullt ut i ögonblicket, omgiven av dans-entusiaster som delar din passion.

Är du redo att utforska dansens magi och hitta ditt inre Glow? Med Flow & Glow och "silent disco" väntar en unik dansupplevelse som kommer att följa dig långt efter att musiken tystnat. Välkommen till en dansvärld som uppmuntrar frihet och självuttryck och ger en oförglömlig upplevelse.

Upplevelsen från tidigare deltagare: 

"Gick in i min egen värld och var totalt närvarande."
"Omvärlden försvann – jag kunde bara dansa fritt." 
"Hörlurarna gav mig mod att utforska nya rörelser." https://flowandglowdance.com/
Instagram: @flowandglowdance

 

Pris Flow & Glow®: 150 kr
Plats: Eventsalen i hall B på Allt för Hälsan

Observera att entrébiljett till Allt för Hälsan inte ingår i priset, utan köpes separat för att få inträde till mässområdet och därmed kunna gå på 
Flow & Glow®.