Silent Yoga med Lisa Wingårdh

Silent yoga med Lisa Wingårdh
Fredag 10 nov, 17:00-18:00, i Eventsalen

Hjärtligt välkomna på en magisk Silent Yoga klass. Kom som du är eller ta med dig någon du älskar och njut av 60 min Silent Hatha Yoga - en klass som är designad att passa alla nivåer, både vana yogis och nybörjare. Lisa guidar dig genom mantra, meditation, yoga, breath work och avslappning. 

Silent Yoga är en ny, modern form av Yoga där man använder lätta LED hörlurar för att förmedla instruktionerna och musiken till gästerna, istället för med stora högtalare. Upplevelsen blir mer personlig och det känns som att Yogainstruktören talar direkt till dig. Hörlurarna stänger ut allt ljud runtomkring och det blir därför mycket mer fokuserat. Konceptet är redan en stor hit runtom i världen och då framförallt i Kalifornien, New York, London, Berlin, Sydney osv. 

Lisa Wingårdh jobbade inom Finans i över 5 år innan hon sa upp sig från sitt heltidsjobb och följde sin dröm att utbilda sig till Yogalärare i Indien och starta eget företag. Idag driver Lisa sitt egna varumärke Wingårdh Wellness där hon hjälper och inspirerar andra att älska sig själva och växa genom yoga, meditation och Self Love. Wingårdh Wellness är inte en traditionell yogastudio, det är yogaevent i vackra miljöer som 5 stjärniga hotell, yogaretreats, företagsyoga, personlig träning i yoga och mycket mer. 

Ett antal lånemattor finns på plats men ta gärna med en egen.

Instagram: @wingardhwellness
https://www.wingardhwellness.com

Pris Silent Yoga: 150 kr
Plats: Eventsalen i Hall B på Allt för Hälsan
Observera att entrébiljett till Allt för Hälsan inte ingår i priset, utan köpes separat för att få inträde till mässområdet och därmed kunna gå på Silent Yoga. 


Köp din biljett här!