Sheila och Magnus

Body and Soul & Heartfulness med About Yoga; Magnus Fridh och Sheila Arnell

En dynamisk yogaklass med olika övningar för att du ska väcka och komma i kontakt med dig själv.

 

9-10:15 Rise up - Body and Soul med About Yoga; Magnus Fridh och Sheila Arnell

En dynamisk yogaklass med olika övningar för att du ska väcka och komma i kontakt med dig själv. Klassen innehåller uråldriga övningar, alltifrån yoga till shaking och meditation. Passar alla nivåer och åldrar. En klass för dig som vill pröva lite nytt men som även älskar klassisk yoga. Utforska hur det känns att vara vid liv!

10:30-11:45
Heartfulness med About Yoga; Magnus Fridh och Sheila Arnell

En närvarande klass där vi med yoga, Breathwork och tantriska metoder utforskar hjärtat och den inre medkänslan. Klassen innehåller flödande yoga, mjukgörande Breathwork och tantriska närvaro övningar, allt för att vi ska hitta in i den kärlek och medkänsla som finns i varje människa. Kom som du är, passar alla nivåer.

 

Om About Yoga:

About Yoga består av oss, Sheila Arnell och Magnus Fridh som undervisar i yoga, meditation och breathwork. Släpp prestation och stress och ta emot verktyg för att bli fri från stress, ångest eller annat som tynger dig, som du kan ta med dig ut i vardagen, för att skapa det liv som du önskar leva. Genom att utforska yogans breda och medvetna värld kan vi tillsammans hitta vägen tillbaka till oss själva.

Sheila brinner för kvinnohälsa, tantra och yogans närvaro, medan Magnus djupdyker i buddhismen, medveten närvaro och inre medkänsla.

About Yoga håller idag en hyllad Meditationslärarutbildning, och snart även en yogalärarutbildning, förutom det finns även en mängd olika online kurser (för både lärare och utövare) samt retreats och en meditationspodd.

Yoga, meditera, andas och utforska med oss!

Läs mer på www.aboutyoga.se