Jennie liljefors

Healing yoga med Jennie Liljefors

Healing yoga är en lugnare yogaform med fokus på att öka det parasympatiska nervsystemet, vårt lugn och ro system. Fokus ligger i att frigöra stelhet och blockeringar och mjukna i kroppen så vi kan släppa emotionell stress. Man övar sig även på att vara avslappnad och vila i olika positioner vilket ger en annan återhämtning än när man sover och ofta spänner sig omedvetet.

Om Jennie:

Jennie Liljefors är utbildad yogalärare enligt the Yoga Alliance kriterier och har över 20 års erfarenhet av yogaundervisning. För Jennie är linjering A och O för att låta energin flöda friare. Hennes filosofi är att vi kan finna en balans i livet om vi tillför yoga, pranayama och meditation. Jennie fortsätter årligen att studera och fördjupa sig inom yogans magiska värld. Hon är en skicklig pedagog som med mjukhet och humor guidar dig genom din yogapraktik.

Jennie drev Altromondo Yoga i Alassio i Italien i 7 år innan hon tog konceptet med sig till Sverige. Altromondo Yoga Studio öppnades hösten 2014 på Grev Turegatan 18 i Stockholm samt 2019 på Lidingö. Altromondo yoga har ett brett utbud av yogaklasser med välutbildade och erfarna lärare. Båda studios som är vackert och harmoniskt inredda är centralt belägna för att fungera som en oas att dra sig undan till mitt i vardagen brus. Ordet altromondo betyder en annan värld på italienska och symboliserar att mötet med yoga innebär just det.