Event i eventet

Träning, dans och yoga

I vår eventsal håller vi mindre event under helgen. Lördag förmiddag bjuder på Yoga för Hälsan där Monika Björn och Josefine Bengtsson håller i varsitt yogapass och på slutet får vi uppleva breathwork med Johnny Oduya från Hale. Eller vad sägs om master class i Zumba på fredag eftermiddag med kända internationella instruktörer, bl.a Steve Boedt, Paula Mendes, Monika Lejman och Zumbatwinz. 

För dessa event betalas en separat eventavgift och i den ingår förstås entrébiljett till Allt för Hälsan men även till kompismässorna Sthlm Food&Wine och Bak- och chokladfestivalen.

Stark genom klimakteriet 2.0

Monika har turnerat land och rike runt med sin föreläsning Stark genom klimakteriet och över 10.000 kvinnor (och några män) har tagit del av Monikas kunskap. Nu kommer den till Stockholmsmässan: den senaste versionen Stark genom klimakteriet 2.0. Läs mer här »

Allt för Hälsan: Dance edition

Söndagen den 13 nov har du möjlighet att delta i Allt för Hälsan: Dance Edition. Tre härliga timmar med puls, attityd och härligt beats. Läs mer här »

Upplev total dansglädje med internationella Zumbainstruktörer

Lördagen den 12 nov kl 17.30-18:30 bjuder vi in dig till Zumbafest med Steve Boedt, Monika Lejman och Paula Mendes. Läs mer här »

Utbilda dig till instruktör i Zumba Basic 1

Lördagen den 12 nov kommer Zumba international återigen vara på plats här på Stockholmsmässan och utbilda instruktörer i Zumba basic 1. Ingår gör även ett mässbesök till Allt för Hälsan, Sthlm Food & Wine och Bak- och chokladfestivalen. Läs mer här »

Yoga för Hälsan

Succén från förra hösten är tillbaka. Under årets mässa, närmare bestämt den 12 nov, skapar vi ännu en gång höstens härligaste yogaupplevelse med några av Sveriges främsta instruktörer. Årets namn är inga mindre än Monika Björn, Josefine Bengtsson och Johnny Oduya. Läs mer här »