Ta del av våra event i eventet!

Vare sig du vill dansa loss, yoga, lyssna på föreläsningar med kända profiler eller kanske bli Zumbainstruktör är vi säkra på att våra event i eventet kommer erbjuda dig precis vad du söker. Läs mer nedan och håll utkik, det kommer att fyllas på fler möjligheter löpande.

Notera att du för majoriteten av våra event i eventet behöver en separat entrébiljett för att få tillträde.

Flow & Glow®

Upplev dansens magi med Flow & Glow® - en explosiv dansupplevelse fylld av positiv energi och frihet! Med unika koreografier inspirerade av stilar som feminine vibe och contemporary!

Utbilda dig till instruktör i Zumba Basic 1

Lördagen den 11 nov kommer Zumba international återigen vara på plats här på Stockholmsmässan och utbilda instruktörer i Zumba basic 1. Ingår gör även ett mässbesök till Allt för Hälsan, Sthlm Food & Wine och Bak & choklad.

Silent Yoga med Lisa Wingårdh

Hjärtligt välkomna på en magisk Silent Yoga klass. Kom som du är eller ta med dig någon du älskar och njut av 60 min Silent Hatha Yoga - en klass som är designad att passa alla nivåer, både vana yogis och nybörjare. Lisa guidar dig genom mantra, meditation, yoga, breath work och avslappning.

Upplev total dansglädje med internationella Zumbainstruktörer

Lördagen den 11 nov bjuder vi in dig till Zumbafest med bl a Steve Boedt, Monika Lejman och Paula Mendes.

AfHo®

Nu har du chansen att dansa AfHo® med grundaren själv, nämligen supercoola Åsa Fornander. AfHo® som danskoncept firar 10 år i år – stort grattis säger vi och är så glada att välkomna AfHo® och Åsa tillbaka till Allt för Hälsan!

Yoga för Hälsan

Succén från förra hösten är tillbaka. Under årets mässa skapar vi ännu en gång höstens härligaste yogaupplevelse med några av Sveriges främsta instruktörer.