Friskvårdstorget

Välkommen till vår alltid väldigt populära aktivitet på mässan – Friskvårdstorget. Här är det vår samarbetspartner Kroppsterapeuterna som tar hand om våra besökare och till fantastiska mässpriser kan du få en rad olika behandlingar, eller vad sägs om:

Friskvårdsmassage, massageterapi, idrottsmassage, medicinsk massageterapi, energimassage, zonterapi, rosenmetoden, kinesiologi, kostrådgivning, andningsträning och mycket mer.

På scenen Speakers corner reder de ut begreppet massage och andra behandlingar. Det finns många olika inriktningar och nivåer på t. ex massage och de hjälper dig ta reda på vad du ska tänka på innan du bokar en behandling.

 

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är en medlemsstyrd organisation med drygt 4 000 medlemmar, som arbetar för ett friskare Sverige. Förbundets medlemmar representerar fyra yrkesområden; behandling, kost, träning och coachning. De är dessutom kvalitetssäkrande och behandlingsskadeförsäkrade. Kroppsterapeuterna vänder sig till yrkesverksamma som har gått kvalitetssäkrade utbildningar inom hälsosektorn. Massörer/PT/kostrådgivare/Hudterapeuter mm har inte skyddade yrkestitlar därför är det viktigt för många att tillhöra ett förbund som säkrar deras kompetens. Allt detta för att deras kunder ska känna sig trygga och vara säkra på att de får de resultat de förväntar sig. Som klient är det alltid viktigt att den du går till har relevanta certifikat och är försäkrad. Det inte alltid lätt att hålla koll på men om terapeuten tillhör Kroppsterapeuterna eller liknande, vet du att yrkesutövaren har en gedigen utbildning, är försäkrad och följer branschens etiska regler.