Vakna med Allt för Hälsan

 

Stora scenen med Sofia "PT-Fia" Ståhl

Stora scenen är mässans hjärta och huvudscen där du kan lyssna på intervjuer och föreläsningar med hälsoprofiler, forskare, experter och författarna av årets hälsoböcker. Vi är så stolta över att i år presentera Sofia ”PT-Fia” Ståhl som moderator för scenen. Läs mer här»

Studion

Kom ombytt! Studion är Allt för Hälsans öppna aktivitetsyta där du som besökare kan prova på pass inom träning och yoga med kända instruktörer, PT:s och profiler. Håller låda på scenen gör vår moderator Linda Gerstenmayer! Läs mer här»

Event i eventet: träning, dans och yoga

Under Allt för Hälsans paraply hålls även en rad mindre event under helgen. Här bjuds på alltifrån yogaevent och zumbaevent till olika föreläsningar och utbildningar. Läs mer här >>

Löparskolan

Bli en bättre löpare och hitta löparglädjen med hjälp av professionella löparcoacher! I Löparskolan kan du delta i flera workshops med fokus på löpteknik, styrka och rörlighet.

Friskvårdstorget

Landa en stund! Här erbjuder vår samarbetspartner Kroppsterapeuterna sköna drop-in behandlingar till mässpriser. Flera olika terapier erbjuds.

Beauty Bar

Unna dig! Här hittar du härliga hudvårdsbehandlingar hos Gildaskolan och manikyr samt nagelworkshops med Scratch Nails. Allt till fantastiska mässpriser.

Speakers Corner

Lyssna på våra utställare! På Speakers Corner har våra utställare ordet.