Allt som händer på mässan, bilder på ett gäng deltagare

Välkommen till höstens härligaste event

I år har vi lagt lite extra krut på kvinnohälsa och hur du påverkas i olika skeden i livet - om du är extra intresserad av just detta rekommenderar vi varmt Monika Björns föreläsning Stark genom klimakteriet 2.0 som du kan läsa mer om här.

Stora Scenen bjuder i år på ett fantastiskt scenprogram under ledning av Sofia Ståhl.

Nytt för i år är också vårt fina skönhetsområde med tillhörande Beauty bar. Botanisera bland underbara naturliga skönhetsprodukter eller skäm bort dig med en manikyr eller en härlig hudvårdsbehandling.

Läs mer om alla möjligheter och inspireras inför ditt besök - vi ses i november!

Köp biljett!

Stora scenen med Sofia Ståhl

Stora scenen är mässans hjärta och huvudscen där du kan lyssna på intervjuer och föreläsningar med hälsoprofiler, forskare, experter och författarna av årets hälsoböcker. Vi är så stolta över att i år presentera Sofia Ståhl som moderator för scenen. Läs mer här»

Studion

Kom ombytt! Studion är Allt för Hälsans öppna aktivitetsyta där du som besökare kan prova på pass inom träning och yoga med kända instruktörer, PT:s och profiler. Håller låda på scenen gör vår moderator Linda Gerstenmayer! Läs mer här»

Event i eventet: yoga, dans och föreläsningar

Under Allt för Hälsans paraply hålls även en rad mindre event under helgen. Här bjuds på alltifrån yogaevent och zumbaevent till olika föreläsningar och utbildningar. Läs mer här >>

Löparskolan med Runacademy

Bli en bättre löpare och hitta löparglädjen med hjälp av professionella löparcoacher från Runacademy! I Löparskolan kan du delta i flera workshops med fokus på bl a grunderna i löpteknik.

Friskvårdstorget

Landa en stund! Här erbjuder vår samarbetspartner Kroppsterapeuterna sköna drop-in behandlingar till mässpriser. Flera olika terapier erbjuds. Läs mer här »

Beauty Bar

Unna dig! Här hittar du härliga hudvårdsbehandlingar hos Gildaskolan, manikyr och nagelworkshops med Scratch of Sweden och make-up sessioner hos Färg Makeup. Allt till fantastiska mässpriser.

Speakers Corner

Lyssna på våra utställare! På Speakers Corner har våra utställare ordet.