Bilder från Allt för hälsans studio-område

Det här är Allt för Hälsan 2023

Varmt välkommen till Allt för Hälsan 2023.

Vi kan med glädje meddela att vi fortsätter på samma linje som förra året och lägger även detta år extra krut på att lyfta, lära och informera om kvinnohälsa. Vi är också otroligt stolta över att kunna välkomna tillbaka Sofia Ståhl som innehållsproducent och moderator för Stora Scenen.

Utöver våra fokusområden - Träning & hälsa, Kost och Kropp & själ så har vi år utvecklat och förbättrat vårt fina skönhetsområde med tillhörande Beauty bar och lagt till ett härligt Lifestyle-segment.

Håll utkik i våra sociala medier för mer information och inspiration inför ditt besök och vill du vara först med de senaste kan vi varmt rekommendera att ni prenumererar på vårt nyhetsbrev via knappen nedan - vi ser så fram emot att ses i november!

Jag vill ha nyhetsbrev!

Stora scenen med Sofia Ståhl

Stora scenen är mässans hjärta och huvudscen där du kan lyssna på intervjuer och föreläsningar med hälsoprofiler, forskare, experter och författarna av årets hälsoböcker. Vi är så stolta över att än en gång presentera Sofia Ståhl som innehållsproducent och moderator för scenen.

Studion

Kom ombytt! Studion är Allt för Hälsans öppna aktivitetsyta där du som besökare kan prova på pass inom träning och yoga med kända instruktörer, PT:s och profiler. Håller låda på scenen gör vår moderator Linda Gerstenmayer!

Event i eventet: yoga, dans och föreläsningar

Under Allt för Hälsans paraply hålls även en rad mindre event under helgen. Här bjuds på alltifrån yogaevent, dansevent och zumbaevent till olika föreläsningar och utbildningar.

Löparskolan

Bli en bättre löpare och hitta löparglädjen med hjälp av professionella löparcoacher! I Löparskolan kan du delta i flera workshops med fokus på bl a grunderna i löpteknik.

Friskvårdstorget

Landa en stund! Här erbjuder vi sköna drop-in behandlingar till mässpriser. Flera olika terapier erbjuds.

Beauty Bar

Unna dig! Här hittar du härliga hudvårdsbehandlingar, manikyr och nagelworkshops samt make-up sessioner. Allt till fantastiska mässpriser.

Speakers Corner

Lyssna på våra utställare! På Speakers Corner har våra utställare ordet.