erbjudande besökarutskick

Marknadsför er i vårt nyhetsbrev

För er som utställare på Allt för Hälsan erbjuder vi er utrymme att synas med ett erbjudande i vårt nyhetsbrev till potentiella besökare. Nyhetsbreven skickas året om för att ge inspiration och tips kring hälsa, kost och träning, berätta om innehållet på årets mässa och lyfta erbjudanden från er utställare. Tillsammans med er gör vi en ännu bättre mässa och lockar fler besökare att komma till Allt för Hälsan.
 
I skrivande stund skickas nyhetsbreven till 9000 mottagare. Ert erbjudande ska vara aktuellt och kunna användas av mottagaren i minst tre veckor efter det att nyhetsbrevet har skickats. Genom att synas i ett av Allt för Hälsans nyhetsbrev når ni en relevant målgrupp som är intresserade av era produkter och tjänster. Ni får möjlighet att marknadsföra er till våra trogna prenumeranter vid fler tillfällen än enbart under mässhelgen i november.
 
Vi kommer att marknadsföra Allt för Hälsans nyhetsbrev i våra sociala kanaler för att generera fler prenumeranter och på så vis öka antal mottagare som får nyhetsbreven.
 
Anmäl ert intresse för att synas i nyhetsbrev mot besökare genom att fylla i intresseanmälan här »
Ni fyller i det erbjudande ni vill ha med i vårt nyhetsbrev och bifogar bild, så återkommer vi till er med datum om ert erbjudandet får utrymme.
 
Vi förbehåller oss rätten att ändra i text och be om ny bild om det inskickade materialet inte stämmer överens med Allt för Hälsans image och språk. Då vi har ett begränsat antal utrymmen för erbjudanden i Allt för Hälsans nyhetsbrev mot besökare, förbehåller vi oss även rätten att välja bland de inkomna erbjudanden för att skapa bredd och variation till våra prenumeranter.

Gör din intresseanmälan här »