Fredrik Kling, Homie

Fredrik Kling, co-founder av Homie, Life in Balance

Fredrik Kling är en av grundarna till Homie som för andra året var med på Allt för Hälsan i november 2018. Fredrik beskriver Allt för Hälsan som en härlig mötesplats med mycket energi och ett perfekt tillfälle för företag att träffa en stor skara potentiella kunder.

Berätta om Homie!
– Homie tar de största trenderna i världen; inredning, design och hälsa, och paketerar det till en produkt. Hela vårt syfte är att när man tar vitaminer eller andra läkemedel så ska produkten stå framme och inte gömmas undan på grund av en förpackning som inte är tilltalande.

Varför väljer ni att ställa ut på Allt för Hälsan?
– Det här är andra året vi är med på mässan (2018) och det är en väldigt härlig energi här med många positiva och glada besökare och utställare. Vi ser att vi har många befintliga och potentiella kunder här på Allt för Hälsan, och det är en härlig mötesplats för människor som vill leva hälsosamt och ha ett bra liv i balans. Så det är en självklarhet för oss att vara med!

Varför tycker du att företag ska vara med på Allt för Hälsan?
– Det är värt att vara här där många härliga potentiella kunder kommer för att hitta inspiration och handla, och det är en perfekt plats att marknadsföra ditt varumärke på. Har du ett starkt varumärke som du tror på, då är Allt för Hälsan en bra plats att vara på och synas på.

Vad för typ av besökare besöker er monter?
– Det är stor blandning över de besökare som kommer till vår monter; kvinnor och män, unga och äldre. Det är en stor bredd på besökarna vilket gör det väldigt roligt.

Vad är roligast på Allt för Hälsan?
– Energin! Självklart är man trött när man kommer hem efter en heldag på mässan men samtidigt är man fylld av härlig energi! All denna energi på plats, möjligheterna som skapas och det delade fokuset på välmående gör verkligen att man blir glad.

Hur känns det när mässan är igång?
– Det spritter i hela kroppen och jag längtar efter att få stå i montern och marknadsföra våra produkter! Även om det är långa dagar så ser jag fram emot att få ta tillvara på varje minut som Allt för Hälsan är igång.

Läs mer om Homie »

Intervjun gjordes under Allt för Hälsan i november 2018.