Stephan Ling Superfruit

Stephan Ling, Key Account Manager på Superfruit

Allt för Hälsan i november 2018 var en väldigt bra mässa för den återkommande utställaren Superfruit. Med bra erbjudande till besökarna och chans att få feedback direkt från slutkonsumenten, tycker Stephan Ling att Allt för Hälsan en bra plats för företag med hälsoprodukter att synas och sälja produkter på.

Varför är Superfruit med på Allt för Hälsan?
– Vi är med på Allt för Hälsan för att många av våra konsumenter är här, vi får bra feedback och kan svara på frågor direkt. I år har vi haft en väldigt bra mässa (2018) med många besök från kunder, mycket bra feedback och vi har presenterat flera nya nyheter under mässan.

Berätta om Superfruit!
– Superfruit är ett svenskt företag som har funnits i 11 år och jobbar nästan enbart med ekologiska produkter. Vi har idag tre varumärken; Superfruit, Superfruit Foods och KLEEN Sports Nutrition. Vi försöker alltid leverera de bästa råvarorna till våra konsumenter.

Vad tycker du om Allt för Hälsan?
– Jag tycker att Allt för Hälsan är en väldigt bra mässa för den typ av produkt som vi jobbar med och för hälsa överlag. Besökarna på plats visar ett stort intresse för våra produkter.

Hur har det gått för er under mässan?
– I år har den här mässan varit väldigt bra för oss (2018). Vi har fokuserat mer på att ha ett bra erbjudande för besökarna för att sälja lite mer och det har verkligen gett resultat, vilket är jättekul! Vi har haft kö i vår monter nästan hela tiden och vi är jättenöjda.

Hur känns det att vara med på Allt för Hälsan?
– Jag tycker det är väldigt roligt med mässor för vi är inte med på så många mässor, särskilt inte konsumentmässor, för det mesta blir det fackmässor. Men det är jätteroligt att vara med på Allt för Hälsan för här får vi de frågor som vi kanske inte annars får, de frågor som konsumenterna inte orkar maila in till oss eller liknande. Så vi får med oss mycket feedback härifrån från våra kunder vilket är mycket värdefullt för oss. Det är jättebra att möta slutkonsumenterna såhär.

Intervjun gjordes under Allt för Hälsan 9-11 november 2018.

Läs mer om Superfruit »