Peter Munteanu

Peter Munteanu, vd och grundare av Yogobe

Att vara med på Allt för Hälsan är en självklarhet för Peter Munteanu som driver Nordens största digitala tjänst och forum inom yoga, träning och hälsa – Yogobe. För varje år som Yogobe har varit med har Allt för Hälsan vuxit, och Peter ser många möjligheter och fördelar med att vara med på mässan.

Varför är ni med på Allt för Hälsan?
– Att vara fysiskt på plats hos Allt för Hälsan är en självklarhet för oss då vi annars träffar våra medlemmar digitalt hela året. Mässan ger oss också en möjlighet att möta omkring 30 000 andra personer. En chans att inspirera, vilket är fantastiskt för oss.

Varför tycker du att företag ska vara med på Allt för Hälsan?
– Vi på Yogobe har jobbat ihop med Allt för Hälsan i fem år nu, och för varje år som vi har varit med har mässan vuxit, hittat en väldigt fin form och blivit en väldigt bra plattform för hälsoföretag att synas på och sälja till samt inspirera alla potentiella kunder som kommer. Det betyder att, förutom att man träffar nästan 30 000 besökare, så är det en unik möjlighet att få träffa branschkollegor eller andra företag som man kan inspireras av och samarbeta med. I min mening är Allt för Hälsan en perfekt plats att vara på och man borde planera in ett deltagande här i sin marknadsföringsbudget tidigt så att man tar chansen att visa upp sig på mässan. Om man gör ett effektivt deltagande och planerar sitt deltagande på rätt sätt, kan man räkna hem investeringen efter mässan.

Vad är Yogobe?
– Yogobe är Nordens största digitala tjänst och forum inom yoga, träning och hälsa. Att vara med på Allt för Hälsan är fantastiskt eftersom vi här träffar våra medlemmar på riktigt och andra, såväl individer som företag, som också är nyfikna på hur man kan använda Yogobe för fysiskt, mentalt och själsligt välbefinnande.

Intervjun gjordes under Allt för Hälsan 9-11 november 2018.

Läs mer om Yogobe »