Allt för Hälsan

Om Allt för Hälsan

Allt för Hälsan är Nordens ledande livsstilsmässa inom hälsa med fokus på träning, kost, yoga samt fysisk och psykisk återhämtning. Mässans besökare får motivation, inspiration och kunskap till att välja en sund, frisk och välmående livsstil.

Stort fokus läggs på ett aktuellt och intressant föreläsningsprogram i samarbete med experter, forskare, branschprofiler och författare och mässans olika aktivitetsytor bjuder på prova-på aktiviteter inom bland annat yoga, löpning och nya träningsformer ledda av inspirerande instruktörer. Tillsammans med hälsobranschen bidrar Allt för Hälsan med utveckling, tillväxt och ökad kunskap.

Allt för Hälsan arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Pratbubblan

Mässans hjärta och huvudscen där intervjuer med författarna av årets hälsoböcker, hälsoprofiler, forskare och experter varvas med och liveinspelningar av stora podcasts. I scenens kök står Sveriges näringsexperter och pratar kost och näring samt lagar lättare maträtter för provsmakning.

Aktivitetslabbet

Allt för Hälsans öppna träningsyta där teori varvas med praktiska pass. Som besökare kan du lyssna på och testa nya träningsformer med kända PT:s och profiler.

Yogastudion

Den öppna yogastudion på mässgolvet erbjuder prova-på pass inom yoga, meditation, qigong, mindfulness, andning och tai chi.

Yogomove

Höstens stora yoga- och träningskonvent som arrangeras på Allt för Hälsan tillsammans med Yogobe. Umgås, hitta närvaron i kroppen och låt musklerna såväl smilbanden få jobba. Välkommen till en heldag med yoga, träning och rörelse!

Aktiva Barn

Aktiva Barn är fokusområdet med aktiviteter för hela familjen. Här finns hinderbana, slackline, dans, yoga, parkour och roliga rörelseaktiviteter för barn och vuxna. Även föreläsningar med experter och organisationer samt initiativ finns på plats som dagligen jobbar för barn och ungas välmående.

Runners Corner

Bli en bättre löpare och hitta löparglädjen med hjälp av Urban Tribes! I Runners Corner kan du delta i flera workshops med fokus på löpteknik, styrka och rörlighet.

Friskvårdstorget

På Friskvårdstorget erbjuder Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och deras medlemmar drop-in behandlingar för mässpriser. Flera olika terapier erbjuds.

Speakers Corner

Här står våra utställare för innehållet, ett varierande program med något för alla smaker, allt från stresshantering, mindfulness och yoga till koströn och hur vi sitter rätt.

Filmer