Allt för Hälsan

Om Allt för Hälsan

Allt för Hälsan är Nordens ledande livsstilsmässa inom hälsa med fokus på träning, kost, yoga, skönhet samt fysisk och psykisk återhämtning. Mässans besökare får motivation, inspiration och kunskap till att välja en sund, frisk och välmående livsstil.

 

Stort fokus läggs på ett aktuellt och intressant föreläsningsprogram i samarbete med experter, forskare, branschprofiler och författare och mässans olika aktivitetsytor bjuder på prova-på aktiviteter inom bland annat yoga, löpning och nya träningsformer ledda av inspirerande instruktörer. Prova-på aktiviteter erbjuds även inom olika massageterapier och skönhetsbehandlingar. Tillsammans med hälsobranschen bidrar Allt för Hälsan med utveckling, tillväxt och ökad kunskap.

 

 

Allt för Hälsan arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Stora scenen med Sofia "PT-Fia" Ståhl

Stora scenen är mässans hjärta och huvudscen där du kan lyssna på intervjuer och föreläsningar med hälsoprofiler, forskare, experter och författarna av årets hälsoböcker. Vi är så stolta över att i år presentera Sofia ”PT-Fia” Ståhl som moderator för scenen. Läs mer här»

Studion

Kom ombytt! Studion är Allt för Hälsans öppna aktivitetsyta där du som besökare kan prova på pass inom träning och yoga med kända instruktörer, PT:s och profiler. Håller låda på scenen gör vår moderator Linda Gerstenmayer! Läs mer här»

Event i eventet: träning, dans och yoga

I vår eventsal håller vi mindre event under helgen. Här bjud på allt från yoga, till utbildningar i Zumba och breathwork med Johnny Oduya. Läs mer här »

Löparskolan

Bli en bättre löpare och hitta löparglädjen med hjälp av professionella löparcoacher! I Löparskolan kan du delta i flera workshops med fokus på löpteknik, styrka och rörlighet.

Friskvårdstorget

Landa en stund! Här erbjuder vår samarbetspartner Kroppsterapeuterna sköna drop-in behandlingar till mässpriser. Flera olika terapier erbjuds.

Beauty Bar

Unna dig! Här hittar du härliga hudvårdsbehandlingar hos Gildaskolan och manikyr samt nagelworkshops med Scratch Nails. Allt till fantastiska mässpriser.

Speakers Corner

Lyssna på våra utställare! På Speakers Corner har våra utställare ordet.

Filmer