Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer i vår cookiepolicy »

Biohacks, matens effekter bortom fett, kolhydrater och proteiner

Hitta oss på kartan

Föreläsare: Fredrik Paulún

Mat är så mycket mer än kalorier och goda smaker. Den kan också innehålla ämnen med närmast magiska egenskaper. Vi kommer under denna programpunkt fokusera på biohacks, det vill säga hur vi kan dra nytta av våra biologiska funktioner och matcha dem med riktigt bra mat. Kom och lyssna på näringsfysiologen Fredrik Paulún, som också under 2020 är aktuell med boken Biohack - maten som gör ditt liv bättre.
 
Fredrik har skrivit ett 20-tal böcker kring ämnet näringslära och syns flitigt i media som hälsoprofil och expert. Han driver också Svenska Näringsakademin som erbjuder utbildningar inom kost och hälsa.
 

Foto: Peter Knutson

Pratbubblan - B09:20