Den holistiska vägen till läkning - Dr Diamantis

Hitta oss på kartan

Kroppen är fullständigt fantastisk på så många olika sätt och en av dem är att den kan regenereras och läka. I en tid då långvariga fysiska besvär når en allt yngre population börjar vi inse att det är flera orsaker som gör att vi som individer men även kollektivt inte mår bra.  
 
Det finns inte ett svar till varför det är på det viset eftersom varje individ är unik och påverkas av den yttre miljön på sitt sätt.  
 
Vad vi vet, är att miljön vi lever i har förändrats avsevärt de senaste årtionden, något våra gener inte har. Vi har separerat sinnet från den fysiska kroppen och personen från miljön vi lever i. 
 
I denna förlängda föreläsning vill jag dela med mig ytterligare av de viktigaste faktorerna till varför vi upplever att kroppen är i obalans med symptom som svullen och stram mage, hormonella besvär, oförklarlig trötthet, sömnbesvär och mycket mer.  
 
Jag vill påminna dig om den makten du har över din hälsa och hur du kan påverka den genom att skapa förutsättningarna för kroppen att läka sig själv.  

 I slutet av föreläsningen kan publiken ställa frågor. 
 
 
Om Doctor Diamantis  
 
Diamantis Koukouvinos är uppvuxen i Tensta-Rinkeby där han från tidig ålder spelade basket. Redan som liten utmärkte han sig och blev värvad till Solna Vikings herrlag som 17-åring. Efter gymnasiet skrev han på ett proffskontrakt med storklubben Aris i grekiska basketligan. Han upplevde då att trots att han hade ”lyckats” så kände han en tomhet inom sig.  
 
När han var 24 år gammal spelade han sin sista säsong i basketligan och började i stället att studera till naprapat i Stockholm. Redan då ville han kunna hjälpa människor med deras invärtes besvär och beslöt sig att flytta till Kina för att utbildad sig till läkare i kinesisk medicin vid Shanghai University of Chinese medicine.  
 
Det var fem utmanande men spännande år där han även kom i kontakt med olika österländska filosofier som buddhismen, taoismen och hinduismen.  
 
När han flyttade tillbaka till Sverige fortsatte han studera masterkurser i hälsa och livsstil för att sedan komplettera med funktionsmedicin.   
 
Idag driver han sin klinik och försöker förmedla så mycket information som möjligt genom sina sociala medier och via www.doctordiamantis.com samt de två böcker han skrivit.   

 

 

Föreläsningssalen/K2