Maximera din hälsa och produktivitet: Kvix om work-Life balance

Hitta oss på kartan

Kvix, en digital plattform för livestreamad hälsa och träning, är stolta över att återigen vara Digital Partner till Allt för Hälsan-mässan, för andra året i rad.
 
Work-life balance är mer avgörande än någonsin för en sund och produktiv arbetsmiljö. I dagens samhälle inser fler vikten av att stödja sina anställdas och arbetsgivares olika behov när det kommer till välbefinnande. Kvix med den flexibilitet som erbjuds har etablerat sig som en kraftfull resurs för många företag.
 
Under vår stund i Speakers Corner kommer du att få våra tankar om work-life balance och hur det kan integreras med Kvix. Vi kommer att berätta om vårt givande samarbete med hotellkedjan Strawberry Hotels, som har ”Kvix på rummet” som koncept för hotellgäster och som en förmån till alla sina anställda idag. Vi kommer bl.a att berätta mer om hur Kvix främjar work-life balance för vår partner Strawberry Hotels och varför de valt Kvix som partner.

Som Digital Partner till mässan fortsätter Kvix att stödja företag och organisationer i deras strävan att främja sina anställdas hälsa och välbefinnande genom innovativa digitala lösningar. Vi ser fram emot att dela våra insikter och erfarenheter med er under detta föredrag och hoppas inspirera till en mer balanserad och hälsosam tillvaro. Som tack för att du tar del av vår stund i Speakers Corner har vi en gåva till dig.

Varmt välkommen.

Föredragshållare: Vlora Ramadani från Kvix AB

 

 

Speakers Corner