Yoga för Hälsan

12 november 2022

Yoga för Hälsan

Höstens härligaste yogaupplevelse arrangeras den 12 november på Stockholmsmässan i Älvsjö när Allt för Hälsans yogakonvent Yoga för Hälsan går av stapeln.

Yogakonventet Yoga för Hälsan i höstas blev en succé då Monika Björn, Ulrika Norberg och Johnny Oduya skapade magi i vår fina Victoriahall. Under årets mässa, närmare bestämt den 12 nov, skapar vi ännu en gång höstens härligaste yogaupplevelse med några av Sveriges främsta instruktörer.

I konventbiljetten ingår en fantastisk goodiebag, en entrébiljett till Allt för Hälsan men även inträde till våra kompismässor Sthlm Food&Wine och Bak- och Chokladfestivalen. Program, tider och biljetter släpps inom kort.

Yoga för Hälsan

Förra årets program

08:30 Välkommen – insläpp och mingel med partners på plats

09:00-10:00 Pranagized med Monika Björn

10:20-11:20 Unwind/Rewind med Ulrica Norberg

11:40-12:40 Elixir med Johnny Oduya

12:40-13:00 Frågestund med våra instruktörer

Yoga för Hälsan

Klasser & instruktörer

Pranagized med Monika Björn

Ett fysiskt yogapass som passar alla kroppar och alla nivåer som är intresserade av att utforska & nyfiket lära sig mer.

Läs mer om Monikas pass

Unwind/Rewind med Ulrica Norberg

Ulrica tar dig lugnt och metodiskt in i ett meditativt flow. Du kommer garanterat att känna dig mer avspänd, klar och stärkt av stunden.

Läs mer om Ulrikas pass

Elixir - breathwork med Johnny Oduya

Johnny kommer leda oss genom ett av hales favoritpass Elixir, en perfekt balans mellan andningsteknik, närvaro och djup.

Läs mer om Johnnys pass

Huvudpartner