Yogomove

Arkiv: YogoMove – lördag 9 november 2019

Höstens stora yoga- och träningskonvent

För fjärde året i rad anordnas Yogomove, konventet med gemenskap och rörelseglädje för alla. Umgås, hitta närvaron i kroppen och låt musklerna såväl smilbanden få jobba. Tillsammans med fantastiska instruktörer får du en heldag med yoga, träning och rörelse! Två träningsklasser, tre yogaklasser samt entré till Allt för Hälsan och Sthlm Food & Wine ingår i biljetten.

Schema

08:00 registreringen öppnar.
08:30 – 09:45 Yin/Slow Flow - Anna Gordh Humlesjö
10:15 – 11:30 Workshop: Ländryggssmärta - Seth Ronland
11:30 – 12:30 PAUS
12:30 – 13:45 Mango: Yoga för nervsystemet - Anja Bergh
14:00 – 15:00 Urban Move - Elin Wennman
15:15 – 16:30 Free Flow Yoga - Josefine Bengtsson

På lördag 9 november har Allt för Hälsan öppet till kl. 18:00 och Sthlm Food & Wine till kl.19:00.

Information & boka plats

Datum: Lördag 9 november

Tid: 08:30 - 16:30
(Registreringen öppnar kl. 08:00) 

Pris: 999 kr
Endast förköp online.

I priset ingår:
Två träningsklasser på Yogomove
Tre yogaklasser på Yogomove
Entré till Allt för Hälsan
Entré till Sthlm Food & Wine

Gå en extra dag för endast 90 kr!
När du köper din biljett till Yogomove har du möjlighet att köpa till en extra dag på Allt för Hälsan för endast 90 kr (ord. pris i kassan: 200 kr). Passa på att besöka mässan i lugn och ro på fredag 8 november eller på söndag 10 november. Samtidigt kan du besöka Sthlm Food & Wine som pågår samtidigt och som din biljett också ger inträde till.

Instruktörer: Josefine Bengtsson, Seth Ronland, Anja Bergh, Elin Wennman och Anna Gordh Humlesjö.

 

Klasser

Move like water – Slow Flow

Instruktör: Anna Gordh Humlesjö.
I den här sköna vinyasaklassen bryter vi mot reglerna. Din kropp kommer att få exakt vad den längtar efter, för vi kommer att utforska exakt just det. Vi rör oss som om vi rör oss i vatten! Klassen är nybörjarvänlig.

Sanningen om ländryggssmärta

Workshop med Seth Ronland.
Workshopen innehåller både en teoretisk och en praktisk del. Målsättningen är att presentera vad vi faktiskt vet om ländryggssmärta och vad vi kan göra åt den. Hur kan vi vara proaktiva mot detta problem? Välkommen till en aktiv workshop.

Mango – yoga för nervsystemet

Instruktör: Anja Bergh.
Mangon är full av smak och bärkraftig. När den faller mot jorden så märks det! Under den här klassen ska vi aktivera vår inre fallna mango, eller relationen mellan kropp och tyngdkraft. Det blir en härlig stund att njuta av din kropps möjligheter och begränsningar.

Urban Move

Instruktörer: Elin Wennman.
Många av oss är stillasittande i vår vardag och blir försvagade kring säte och skuldror. Genom den här klassen får du testa rörelser för att stärka just dessa områden. Kärnan av klassen är balans, styrka, stabilitet och rörlighet för vår core, sen adderar vi puls och lite ”untz" som pricken över i:et.

Free Flow Yoga

Instruktör: Josefine Bengtsson.
Här har vi Vinyasa yogan som bas men släpper prestation, perfektion och det där med att nå ett framtida mål för att istället helt landa i vår kropp - känna hur den känns på insidan. Till härlig musik leker vi med olika positioner och tekniker med inställning att alla kan yoga och meditera. Under denna klass mixar & matchar vi traditionell yoga med andra spännande tekniker – och detta på ett lekfullt sätt.

Instruktörer

Anna Gordh Humlesjö

Anna har praktiserat mindfulness, yoga och dans i över 20 år, verkat som yogalärare sedan 2008 och använder yoga som en plattform för socialt engagemang. Med en gedigen kunskap inom yoga undervisar hon i allt från vinyasa flow, hatha till mindfulnessmeditation, yin och restorative. Anna har en BA i Kongnitiv Neurovetenskap med inriktning på mindfulness och har studerat för pionjärer inom modern yoga över hela världen.

Seth Ronland

Seth Ronland har blivit utnämnd till årets förebild i träningsbranschen och årets PT. Han arbetar aktivt med ett brett klientel och utbildar både tränare och terapeuter i kritiskt tänkande inom hälsa och träning. Just nu skriver han en bok om ländryggssmärta, vilken har som avsikt att upplysa allmänheten om vad vi faktiskt vet om detta problem.

Anja Bergh

Anja mötte yogan för 20 år sedan och har undervisat på heltid i 14 år. Du kan vänta dig dynamisk rörelse och utmaning för kroppen ibland, lugn ibland, förhoppningen alltid att röra dig på det mest avslappnande sättet som är tillgängligt just nu. Anjas klasser börjar alltid med att hitta sätt att landa dig in i din kropp genom enkla rörelser som väcker din här-och-nu uppmärksamhet som vi sedan naturligt utvecklar till mer traditionell yoga.

Elin Wennman

Elin arbetar som instruktör, utbildare och presentatör. Kunskapen och erfarenhet av över tio år inom träningsbranschen inom allt från konceptutvecklare, utbildare och instruktör genomsyrar hennes genomtänkta klasser som aldrig tummar på varken upplevelse eller kvalité.

Josefine Bengtsson

När Josefine fann yogan och meditationen tog hennes liv en helomvändning. Från att leva med prestationsångest och stress till att idag hittat en helt ny harmoni och närvaro. Idag brinner hon för att på ett lekfullt och väst-anpassat sätt sprida dessa uråldriga österländska-tekniker till sin omgivning.

Praktisk information

För dig som redan köpt din biljett till årets yoga- och träningskonvent.

All praktisk information inför konventet ➔

Yogomove arrangeras i samarbete med

Yogomove