Arch of Scandinavia

Vi finns i monter B07:30

Arch of Scandinavia AB jobbar för paradigm-skiftet inom vården, att gå från health-care till self-care, där jobbar vi idag med flera ledande internationella företag för att skapa det vi kallar Archmethod. Vi är Nordisk distributör av Erchonia cold lasers, världsledande forskningsföretag inom medicinsk laser med ett flertal FDA, från Z-health hämtar vi applicerad neurologi, och kombinerat tillsammans med några ytterligar hörnstenar har vi i många fall snabba och bestående förändringar på flertal diagnoser. Vi fokuserar på hjärnan och nervsystemet i vår metodik, vilket gör att vår lab klinik, Vardagsstarks behandlingar av tex. utbrändhet, adhd, autism, stroke och parkinsons är effektiv. Vår mission är att uppdatera våra utbildningar med det senaste inom validerad forskning, att bygga en funktionell tillämpning av den vetskapen för dig att tillämpa på din klinik. Idag arbetar runt 50 kliniker i Sverige, Norge och Finland med vår teknologi, och flera terapeuter jobbar med vår metodik ute i sina verksamheter.

Arch of Scandinavia jobbar även med djur, där under varumärket Animal recharge, och Erchonias veterinära system. Vi har ett stort antal hästar inom tävling som får löpande behandling för att prestera bättre på banorna, och inte skada sig preventivt, samt givetvis tillsammans med veterinärer för att behandla olika åkommor. Ett stort område idag är att sänka stressnivån på djur, både under transport, men även på veterinärklinik och behandling. Vill du veta mer om behandlingar kontakta oss på info@aosc.se
Hitta oss på kartan

Varumärken och representerade företag

 • Animal recharge - Sverige
 • Archmethod® - Sverige
 • Bulletproof - USA
 • Erchonia - USA
 • Human recharge - Sverige
 • NaturalStacks - USA

Kategorier

 • Naturlig Skönhet

Bilder

 • Vi behandlar hästar...

  Vi behandlar hästar.... Med EVL lasern har du förprogrammerade protokoll för häst, hund, katt och smådjur. Vi har ett flertal stora djursjukhus som kunder i USA, och har precis startat i Europa.

 • PL Touch och smärta i nacken

  PL Touch och smärta i nacken. Med PL Touch behandlar våra kliniker whiplash, nacksmärtor, artros och andra smärttillstånd. Fråga oss om din närmsta Erchonia klinik, eller fråga oss om hur du kan utveckla din verksamhet med vår hjälp.

 • Smådjur behandlas enkelt på våra vet.kliniker

  Smådjur behandlas enkelt på våra vet.kliniker.

 • Dr Robert Sullivan och TBI

  Dr Robert Sullivan och TBI. TBI (traumatic brain injury, eller hjärnskakning) behandlas med stor framgång på klinikerna. Är du idrottare med TBI, hör av dig till oss för din närmsta klinik.

 • Verju lasern

  Verju lasern. Med tre FDA godkännanden och flera års forskning, med dubbel blinda placebo kontrollerade studier bakom sig, är Verju den effektivaste icke invasiva metod för fettreduktion på marknaden. Visste du att fettcellerna producerar över 600 protein hormoner, och att de producerar betydligt bättre när de är små än stora. Var rädd om dina fettceller, de är oerhört viktiga för din hälsa.

 • Advances in Orthopedics and Sports Medicine

  Advances in Orthopedics and Sports Medicine. Denna studie publicerades i Kosmos Publishers
  Review Article Adv Ortho and Sprts Med: AOASM-105 (http://www.kosmospublishers.com/wp-content/uploads/2018/09/AOASM-105.pdf) 24 september 2018, och pekar på effekterna av behandling med Erchonia lågenergi laser över tid på ett stort antal patienter. I slutet av artikeln finns källanvisningar samt länkar.

 • Hur fungerar Erchonia på sår?

  Hur fungerar Erchonia på sår?. Kombinationen av 405 nm och 635 nm är mycket effektivt på sårläkning. 405 nm jobbar mot patogener och bakterier, medans 635 nm är läkande. Brännsår, ishemiska sår, diabetes mfl. är sår som vi behandlar med mycket goda resultat

 • Autism och Erchonia

  Autism och Erchonia. Vi har lämnat in en quadrupel blind studie till FDA för godkännande av behandling av AUTISM. Resultaten är mycket goda, och behandlings metoden snabb och utan biverkningar. Kontakta en av våra kliniker, eller maila på info@aosc.se för mer information.

 • FDA för Plantar Fasciitis och Onychomycosis

  FDA för Plantar Fasciitis och Onychomycosis. Har du fötter? Hur tar du hand om dem? Neuropathy, diabetes, artros, reumatisk värk, eller bara nagelsvamp? Besök en av våra 35 Lunula kliniker för framtidens medicinska fotvård.

Filmer

Kontakter

Arch of Scandinavia

Kopparvägen 28 791 41  Falun Sverige