Pressmeddelande

Pressmeddelande, 07 november, 2022. Living Nutrition - ett paradigm inom hälsokost.

Ge din kropp god näring och levande bakteriekultur med Living Nutritions hälsokost! Välstuderande medicinala örter och svampar som är fermenterade med kefir-kombuchametoden, ger en rik bakteriekultur och har högt upptag av kroppen. Möt oss på Allt för hälsan i monter B05:23 så berättar vi mer. Eller kom och lyssna på Graham Botfield, grundaren av Living Nutrition, den 11e nov kl. 16.15 och 12e nov kl. 10.15.

Living Nutrition grundades 2014 i Sussex i Storbritannien av en näringsterapeut vid namn Graham Botfield. Han hade länge forskat kring näring och naturens krafter och ville själv utveckla en ny form av näringstillskott. Han insåg att fermentering gjorde det lättare för kroppen att ta upp näringen. Graham tog de bästa naturliga ingredienserna och fermenterade dem med en speciell bakteriekultur. Resultatet blev ett smidigt tillskott fullpackat med goda bakterier och levande, aktiv näring!
De första produkterna från Living Nutrition var Your Flora serien för mage och tarm. Your Flora innehåller 100+ bakteriestammar med koloniserade faktorer, prebiotika, enzymer, aminosyror. Det är ett levande ekosystem som bidrar till en frisk bakterieflora i tarmen! Helt unikt på marknaden.
Probiotiska tillskott skapade i labb innehåller bara några få bakteriestammar och blir därför inte lika näringsrika. När örterna fermenteras naturligt bildas en stor mångfald av stammar. Bakterierna lever i symbios, blir anpassningsbara och överlever i magen.
Näringsämnena bli också lättare för kroppen att ta upp när de fått fermenteras. Vid fermenteringen förvandlas dessutom potentiella allergener. Det gör att även allergiker kan njuta av de hälsosamma bakterierna från Living Nutrition!
Ingredienserna i Living Nutrition är ekologiska och innehåller inga tillsatser!
Living Nutrition tillskott finns i många varianter som alla ha sina speciella egenskaper. Fermenterad gurkmeja används för sina hälsofrämjande egenskaper för leder. Om du behöver hjälp att komma ner i varv kan Tranquility bidra med lugnande effekt. Den är gjord av fermenterad ashwagandha och citronmeliss som tillsammans bidrar till lugn och god sömn.
För mer information kontakta:
Victoria Portnoff, VD Cosmetic Treasures Agentur och distributör av Living Nutrition i Norden
www.cosmetictreasures.se, 072 -25 25 635. Info@cosmetictreasures.se