Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Allt för Hälsan

Hälsokostjättar i unikt samarbete

För första gången någonsin har Sveriges två största hälsokostkedjor, Life och Hälsokraft, gått ihop i ett samarbete – på Allt för Hälsan. Vi kan stolt presentera att båda hälsokedjorna kommer finnas på plats på mässan tillsammans med några av de ledande leverantörerna av hälsokost.

Initiativtagaren till samarbetet är wellnessportalen och tidningen Kurera som också kommer att finnas på plats. På en drygt 1 500 kvadratmeter stor yta kommer Green Room att skapas, där Life och Hälsokraft kommer att finnas på plats tillsammans med flera leverantörer i hälsobranschen. Det bjuds på aktiviteter, mässerbjudanden, produktnyheter och expertrådgivning inom hälsa och kost.

Life och Hälsokraft går samman som kollegor istället för konkurrenter på årets mässa och tar chansen att visa besökarna vad hälsobranschen vill och det bästa de har att erbjuda. 

Allt för Hälsan är extremt glada över att Life och Hälsokraft skapar ett samarbete hos oss och vi är stolta över att få vara med och bidra till att långsiktigt skapa ett mer välmående och friskare Sverige.  

Läs hela pressmeddelandet här »