Allt som händer på mässan, bilder på ett gäng deltagare

Vakna med Allt för Hälsan

Var med på ett sprudlande yoga- och danspass fredag morgon 8 november

Var med och kicka igång 2019 års upplaga av Allt för Hälsan med en fantastisk start på morgonen! En timme innan vi slår upp dörrarna till mässhallen kickar vi igång öppningsdagen med ett härligt yoga- och danspass på vårt stora entrétorg innanför huvudentrén till Stockholmsmässan.

Dag: Fredagen den 8 november
Tid: 08:30-10:00

Pris: 125 kr (endast förköp online)
Entré: Ingång via Stockholmsmässans huvudentré.

Yogamatta finns på plats
.

Yoga med Josefine Bengtsson
Vi smyger igång med ett skönt yogapass med fantastiska Josefine Bengtsson och lugna toner från vår DJ. Så här säger Josefine om yogan:

SOUL FLOW
I SOUL FLOW har vi Vinyasa yogan som bas men släpper prestation, perfektion och det där med att nå ett framtida mål för att istället helt landa i vår kropp - känna hur den känns på insidan. Yoga kan ibland upplevas väldigt strikt vilket kan vara skönt men också leda till prestationsångest. Till härlig musik leker vi med olika positioner och tekniker med inställning att alla kan yoga och meditera. Det finns oändligt många olika tekniker som alla ger samma härliga effekter – vi kommer ner i kroppen, känner harmoni i sinnet och får en lite djupare förståelse om oss själva. Det här är inte något vi kan läsa oss till, se någon annan utföra eller förstå med vårt intellekt - vi måste istället prova oss fram och känna det i vår egen kropp. Under denna klass mixar & matchar vi traditionell yoga med andra spännande tekniker - och detta på ett lekfullt sätt.

Dansinspirerande fitnesspass med Shake It!
Efter yogapasset pumpar vi upp volymen och kör igång ett sprudlande danspass tillsammans med Shake It!, ett fitnesskoncept som använder sig av dansinspirerande steg i sina roliga och fartfyllda fitnesspass. Passet heter Shake & Drum.

– Vill man få en helt ny träningsupplevelse och aldrig vilja sluta ösa, då måste man verkligen köra våra pass, något utöver det vanliga!, säger Ingela Arrbrant, grundare av Shake It!

SHAKE & DRUM
Trumpinnar, eufori och ett ruskigt tempo! Ett av Shake It!:s populäraste pass med ett unikt tempo och en riktig fighting spirit. Vi trummar med pinnarna genom hela passet och tränar till sköna och maffiga rytmer. Armar och överkropp utmanas hela tiden på ett unikt och roligt sätt. Pulsen höjs och passet är både konditionskrävande och utmanande. Välkommen till ett riktigt tufft och roligt träningspass med fokus på styrka och kondition!

Läs mer om Shake It! och vad de gör på mässan »

Inspirerande instruktörer, skön musik från vår DJ, goodiebag och härlig morgonstämning utlovas!

Dag: Fredagen den 8 november
Tid: 08:30-10:00

Pris: 125 kr (endast förköp online)
Entré: Ingång via Stockholmsmässans huvudentré.

Yogamatta finns på plats
.

Observera att biljetten till Vakna med Allt för Hälsan inte gäller som entré på mässan. Separat entrébiljett till Allt för Hälsan gäller.

 

Vakna med Allt för Hälsan