Superfruit

Anna Lyberg, design och marknadsföring Superfruit

Företaget Superfruit har i flera år varit med på Allt för Hälsan. I år finns tre varumärken med i montern: Superfruit, Superfruit foods och KLEEN sports nutrition.

Varför ställer ni ut på Allt för Hälsan?
– Det är ett bra ställe att vara med på. Det en dynamisk mässa med variation. Om det är någon mässa man ska satsa att vara med på i Sverige så tycker vi att det är Allt för Hälsan, säger Anna Lyberg, design och marknadsföring Superfruit, Superfruit foods och KLEEN Sports Nutrition.

SuperfruitVad är det bästa med Allt för Hälsan?
– För oss som i vanliga fall arbetar på kontoret, med företagsledning, försäljning och marknadsföring är det ett bra sätt att träffa konsumenter. Det är roligt att träffa våra kunder.  Det är också ett sätt att testa nyheter. Vi arbetar fram nya produkter i snabbt tempo och det är bra att se hur de tas emot, säger Anna Lyberg.

Vad tar ni med till er Allt för Hälsan?

 – Vi tar framförallt med våra nyheter. Självklart blir det provsmakning och mässerbjudanden till de som vill handla på plats. Vi brukar lägga mycket energi på att göra en rolig monter och att ha tävlingar så att vi drar blickar till oss, säger Anna Lyberg.

Intervjun gjordes i oktober 2018 inför Allt för Hälsan 9-11 november 2018.

Superfruit hemsida »