Yoga för Hälsan

13 november 2021

Yoga för Hälsan

Höstens härligaste yogaupplevelse arrangeras den 13 november i storslagna Victoriahallen på Stockholmsmässan i Älvsjö när Allt för Hälsans yogakonvent Yoga för Hälsan går av stapeln.

Äntligen kan vi yoga ihop igen! Välkommen till en energigivande halvdag med härlig yogagemenskap. Yogapassen leds av inga mindre än de fantastiska instruktörerna Ulrica Norberg och Monika Björn. Tvåfaldiga Stanley Cup-vinnaren Johnny Oduya som startat andningsstudion Hale guidar deltagarna i en session med breathwork. Läs mer ingående om programmet, passen och instruktörerna längre ner.

Var en av de 200 första att köpa biljett - få yogamatta på köpet!
Kniper du en av de första 200 biljetterna blir du lycklig ägare till en vacker yogamatta från vår huvudpartner Yggdrasil, speciellt framtagen och limited edition för detta event (värde 1100 kr). I de 200 första biljetterna ingår även den nya innovationen från MyPauze – ett signalblockerande mobilfodral (värde 300 kr). en deodorant från Rosenserien (värde 200 kr), en kombuchadryck från Pureness, bars från GetRaw, dryck från Aqua10 och en tidning från vår mediapartner Yogaworld.

Goodiebag
Samtliga deltagare på konventet får en fin goodiebag med produkter från Rosenserien, Aqua10, GetRaw och Yogaworld (värde ca 400 kr).

Träffa utställare & shoppa produkter
På plats i Victoriahallen har du möjligheten att mingla och handla produkter av ovan nämnda partners och ytterligare några företag.

Biljettpris endast 695 kr. Begränsat antal biljetter.

Yoga för Hälsan

Program 13/11, kl. 08:30-13:00

08:30 Välkommen – insläpp och mingel med partners på plats

09:00-10:00 Pranagized med Monika Björn

10:20-11:20 Unwind/Rewind med Ulrica Norberg

11:40-12:40 Elixir med Johnny Oduya

12:40-13:00 Frågestund med våra instruktörer

Yoga för Hälsan

Klasser & instruktörer

Pranagized med Monika Björn

Ett fysiskt yogapass som passar alla kroppar och alla nivåer som är intresserade av att utforska & nyfiket lära sig mer.

Läs mer om Monikas pass

Unwind/Rewind med Ulrica Norberg

Ulrica tar dig lugnt och metodiskt in i ett meditativt flow. Du kommer garanterat att känna dig mer avspänd, klar och stärkt av stunden.

Läs mer om Ulrikas pass

Elixir - breathwork med Johnny Oduya

Johnny kommer leda oss genom ett av hales favoritpass Elixir, en perfekt balans mellan andningsteknik, närvaro och djup.

Läs mer om Johnnys pass

Yoga för Hälsan 13 november 2021

Välkommen till höstens härligaste yogaupplevelse!

Huvudpartner

Mediapartner